Misica Crne Gore

Gluščević: Očekujem da Crnu Goru prikažem u što boljem svjetlu

Bjelopoljka, Natalija Gluščević(17) je aktuelna mis Crne Gore. Ona za Portal Analitika priča o tituli, svjetskom izboru koji slijedi, ali i budućim planovima.
Objavljeno: 29. 07. 2018 - 07:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iako je Natalija kao djevojčica potajno maštala o tome, do sada se nije bavila modelingom. Uz podršku porodice se prijavila na ovaj izbor, posmatrajući to kao veliki izazov.

„Kada sam pobijedila, bila sam jako ponosna i srećna, ispunjena, ostvarila mi se velika želja. Ne mogu reći da sam bila ubijeđena u pobjedu, ali sam joj se nadala, kao i sve djevojke koje su bile u finalu“, ističe Natalija za Portal Analitika.

natalija-g1

Ona je učenica bjelopoljske Elektro-ekonomske škole, a otkriva i koji su njeni hobiji.

„Volim da čitam, da šetam, da provodim vrijeme sa dragim ljudima i da treniram”, govori ona.

Pripreme za crnogorski izbor su trajale nedjelju dana. Sa misicama je radio tim stručnjaka, a Natalija je pobijedila u konkurenciji od 13 djevojaka koliko se borilo za ovu laskavu titulu.

“Oni su se trudili da nam prenesu znanje da bismo zablistale na finalnoj večeri”, priča ona.

Nataliju osmog decembra očekuje svjetsko takmičenje Miss World, koje će se održati u kineskom gradu Sanji.

 “Pripremam svoj talenat koji cu tamo predstaviti, radim na sebi, očekujem da ću da upoznam nove ljude, kulturu, da naučim nesto novo i da svoju državu prikažem u što boljem svjetlu, najbolje što mogu”, ističe Natalija.

natalija-g-4

 Osim titule najljepše Crnogorke, lente i krune, Gluščević je dobila stipendiju Univerziteta Donja Gorica.

“Nakon srednje škole ću da iskoristim stipendiju  na UDG-u, koju sam pobjednica dobila. Nadam se da ću da budem uspješna manekenka i da nastavim da se bavim humanitarnim radom i pomažem ljudima kojima je pomoć potrebna koliko god je moguće”, zaključuje Gluščević priču za Portal Analitika.

Komentari: 2

Vezirov most

29. 07. 2018 - 10:00

E oćeš vala, da njima pokažeš kako se krave muzu, sir i skorup pravi, sijeno djene, kupijeri okopaju,...kačamak sprema, nose drva za ognjište i šporet,...
Beba

29. 07. 2018 - 16:01

Slatka je
Novi komentar