Ovako će Megan Markl proslaviti 37. rođendan?

Novopečena vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, u subotu 4. avgusta proslaviće 37. rođendan, prvi koji će obilježiti kao član kraljevske porodice.
Objavljeno: 04. 08. 2018 - 09:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kao i što se tiče većine drugih stvari, Megan će i proslavu morati da prilagodi pravilima – rođendan treba slaviti intimno, kao i svi drugi članovi britanske kraljevske porodice, izuzev kraljice Elizabete, za čiji se rođendan svake godine organizuje parada.

Ako je vjerovati pisanju američkog magazina Hello, Megan će proslaviti svoj rođendan na vjenčanju Čarlija van Strobenzea, jednog od najbližih prijatelja princa Harija, koji će se baš tog dana oženiti vjerenicom Dejzi Jenks.

Hari i Čarli druže se od djetinjstva, pa su Čarli i Dejzi bili gosti na kraljevskom vjenčanju godine, a sada će kraljevski par njih počastiti svojim prisustvom na njihovom najvažnijem danu.

Prisustvo princa Harija na ovom vjenčanju potvrdio je kraljevski fotograf Tim Ruk, ali o dolasku vojvotkinje Megan još uvek nije bilo zvaničnog izjašnjenja.

Ipak, pošto prati muža na svim važnijim događajima, očekuje se da će bivša glumica ipak prisustvovati.

Pošto nas je u proteklom periodu navikla na sjajne odjevne kombinacije i činjenicu da gde god da se pojavi ukrade svu pažnju, možemo slobodno da očekujemo da će i ovoga puta privući sve poglede i zasijeniti sve ostale dame, uključujući i mladu.

Ovo je drugi rođendan po redu koji će Megan proslaviti u društvu princa Harija – prošle godine u ovo vrijeme bili su na odmoru u Africi, kada ju je navodno princ i zaprosio.

Inače, datum kada je Megan rođena kraljici veoma je važan i kraljici Elizabeti iz još jednog razloga – njena majka Elizabet Bouz Lajon takođe je rođena 4. avgusta. Ona je odigrala ključnu ulogu u pripremi Elizabete II za novu kraljicu Velike Britanije.

Komentari: 4

Megan trandža

04. 08. 2018 - 10:54

Kao i Obamina zena ,zena Trampova...sestre tj braća Vilijams itd...
55555

04. 08. 2018 - 12:20

Smije li se protiv ovih reptila sto napisat?
Reptili su napisali svoje

05. 08. 2018 - 09:22

Oni su svoju misiju na Zemlji završili ...počelo je veliko čišćenje 55555 Drago mi je da još neko zna o ovim dobrim stvorovima ...
Rokopistoone

04. 08. 2018 - 13:08

Natakario bih ovu Megan iako je garava ali samo dok Hari gleda
Novi komentar