Podnijete tri krivične prijave

Racija u plažnom baru na Adi, nađena droga

Tokom racije u kafe baru “Milina” na ušću Ade Bojane barska i ulcinjska policija pronašla je marihuanu, amfetamin, ekstazi i hašiš.
Objavljeno: 04. 08. 2018 - 12:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Protiv tri osobe, od kojih su dvije stranci, podnijete su krivične prijave.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađeno je 71,3 grama marihuane, 20,9 grama amfetamina, 25 tableta ekstazija kao i 0,5 grama hašiša.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjdnosti Bar i Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su u sadejstvu sa službenicima Reginalnog centra granične policije Jug, Odsjeka za borbu protiv droge i sužbenicima Posebne jedinice policije, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju kontrole bezbjednosno interesantnih lica i njima bliskih lica, kao i akivnosti u cilju sprječavanja prodaje opojnih droga na organzovanim okupljanjima, izveli raciju u jednom ugostitejskom objektu i tom prilikom pronašli i oduzeli marihuanu, amfetamin, ekstazi i hašiš", navodi se u saopštenju.

Komentari: 2

Ibn

04. 08. 2018 - 13:10

Heroin ne dirate. Drzavni posao
Molba

04. 08. 2018 - 18:14

Analitika, najljepse vas molim da ne propagirate ovaj mentalitet pakosti , destruktivnosti i preskocite ovakve komentare. Zaista je preslo svaku mjeru. Ove gadosti mucninu izazivaju
Novi komentar