Nesvakidašnje hapšenje u Podgorici: Udarila policajca, pa pobjegla

Podgoričanka T.R. (31) uhapšena je juče jer je nakon pokušaja pljačke napala policajca. Privođenje osumnjičene pratio je niz nesvakidašnjih događaja. Naime, ona je prilikom hapšenja prvo napala policajce, a jednog od njih je udarila nogom. Nakon toga je uspjela da pobjegne, ali je odmah sustignuta i privedena u Centar bezbjednosti Podgorica.
Objavljeno: 05. 08. 2018 - 07:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Privođenje osumnjičene Podgoričanke uslijedilo je kada je njen sugrađanin V.Z. pozvao policiju, koju je obavijestio da je u svom stanu zatekao žensku osobu koja je najvjerovatnije pokušala da ga opljačka. Policija se odmah uputila na mjesto dešavanja, a V.Z. je zadržao djevojku do njihovog dolaska.

Inspektori su pokušali da privedu osumnjičenu, koja je uporno odbijala saradnju i vrijeđala policijske službenike. Oni su tada odlučili da je nasilno uvedu u službeno vozilo. Osumnjičena Podgoričanka tada je udarila nogom jednog od policajaca. Odmah zatim uspjela je da im se otrgne i pobjegne. Ipak, nakon svega nekoliko metara je sustignuta i sprovedena u Centar bezbjednosti Podgorica.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, a protiv uhapšene je podnesena krivična prijava za djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Nakon hapšenja, osumnjičena je sprovedena u Klinički centar Crne Gore kako bi se provjerilo njeno stanje.

Komentari: 2

Pravda

05. 08. 2018 - 12:17

Ne na vlast djevojko.
vesko NK

05. 08. 2018 - 13:37

Klosarka
Novi komentar