Povrijeđena u pomorskoj nesreći

Turistkinja van životne opasnosti, plivala daleko od bova

Ruska turistkinja Ksenija Korzova, na koju je naletio gliser dok se kupala, operasana je u kotorskoj bolnici i van životne opasnosti je, izjavio je za Portal Analitika dr Vojislav Vučetić. Kako Portal Analitika nezvanično saznaje, Ruskinja je kada je udario gliser bila udaljena 400, 500 metara od bova.
Objavljeno: 07. 08. 2018 - 14:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

U nesreći je, kako nam je saopšteno, povrijedila rebra, jetru i stomak.

Na nju je dok se kupala naletio gliser sa američkom zastavom oznaka DL 8485 AJ, kojim je upravljao Petar Kovačević iz Kotora. Ruskinja je zodobila lakše tjelesne povrede i nakon hitne medicinske pomoći prebačena je u bolnicu Kotor.

Na lice mjesta izašla je plovna jedinica MUP-a kao i inspekcija Lučke kapetanije Kotor. Uviđaj je u toku

 

Komentari: 7

Freeman

07. 08. 2018 - 15:04

Eto,rekoh li ja da je ona kriva !.Kako da bude kriv vozač glisera koji je pod američkom zastavom.Ruskinja je kolateralna šteta,kako to ameri vole da kažu.
FreeMontenegro

08. 08. 2018 - 12:21

@freeman: ti si tako malouman covjece da je to nevidjeno! jesu li te doma kad si bio mali tukli po glavi svaki dan pa si oglupio ili si se takav rodio,a?
siki

07. 08. 2018 - 16:50

U Hrvatskoj je ovo svakodnevnica.Kod nas otkada su počeli da kažnjavaju za brzu vožnju sve je više problema !!!
lolo

07. 08. 2018 - 18:12

Nije more bazen pa se dragi turisti kupajte u prostor za plivanje a ako volite da idete mnogo dalje obavezno imajte nekoga sa camcem ili pedalinom. Iz vise razloga!
Nera

07. 08. 2018 - 19:31

Bezzakonje na moru je postalo nepodnosljivo.Zakone nema ko da sprovodi i zato svakodnevno citamo o ovakvim i slicnim dogadjanjima.Nabildovani i tetovirani vozaci glisera i skutera o jadu zabavise turiste i mjestane.
Gavica

08. 08. 2018 - 10:43

Pomorski "organi" uprkos cijeloj sili pomoraca i strucnjaka , nemaju kapaciteta, ni kadra , ni volje da zavedu red u ovom nasem kazinu. Svakako ljude treba platiti za takav posao kao i u bilo kojpj zapadnoj zemlji. Rendzeri na moru moraju "slomiti" nadmenost skorojevica stampanih tijela i dovesti " male bogove " pred lice pravde , a sve interveniste objaviti na caktar i jos strozije kazniti. Uposliti mlade sa biroa, a ove sadasnje > na biro. Inace ovi sadasnji "organi" su nelegitimni i samoproklamovani > uzasni > nista ne rade> cekaju da se stogod desi, pa onda pametuju. Strategija im je : WAIT AND SEE.
dr Sonja

07. 08. 2018 - 19:37

Ovi u džipovima, gliserima i privatnim avionima nisu nikada krivi. Jadnici! Imaju posla sa goluždravcima koji stalno nešto tu iskaču, tako reći, smetaju poštenom svijetu da ide svojim putem. Pokvare čovjeku odmor i uživanciju u brzini i osjećaju moći. Šta ćeš? Najbolje bi bilo da se nekako napravi živa ograda-sa jedne strane oni koji su, brate, sposobni, jaki, moćni a sa druge ove jade koji samo smetaju. Pa više ne bi bilo problema, nesreća i skandala koji kvare imidž crnogorskom turizmu.
Novi komentar