Spski nacionalni savjet o najavi izmjene zakona

DPS se ne plaši proslave Podgoričke skupštine, već srpskih medija

Srpski nacionalni savjet saopštio je danas da nije nikakva novost da će Demokratska partija socijalista izmjenom zakona tražiti njihovo ukidanje.
Objavljeno: 08. 08. 2018 - 11:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Od svog osnivanja Srpski savjet bio je na meti napada kako pozicije, tako i opozicije, posebno od trenutka kada je postalo jasno da Savjet neće biti uslužna organizacije niti jednoj od ove dvije grupacije“, kaže se u saopštenju.

 

Podsječajući na rayne projekte koje su realizovali, Srpski nacionalni savjet navodi da je sve to uticalo da  vladajuća koalicija traži način da smanji ili potpuno ugasi aktivnosti Srpskog savjeta, posebno srpskih medija, kako bi lakše sprovela projekat asimilacije srpskog naroda u Crnoj Gori.

 

„Navodna najava DPS-a o iniciranju izmjene zakona o finansiranju nacionalnih savjeta nije usmjerena na odlučnost Srpskog savjeta da obilježi stogodišnjicu Velike Podgoričke skupštine u Crnoj Gori, jer se te manifestacije u Podgorici redovno održavaju već devetnaest godina kao manifestacije kulture i bez ijednog incidenta. Demokratska partija socijalista Srpski savjet želi da ukine kako bi zaustavila i ugasila srpske medije, ali i kako se ne bi realizovao poziv predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću da bude gost na obilježavanju stogodišnjice ovog istorijskog događaja“, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Savjeta Momčilo Vuksanović.

 

Komentari: 10

Golubović

08. 08. 2018 - 12:31

Ovoga fašistu ili zabraniti ili proćerat. A moze i treća varijanta, to je u Dobrotu. Ne vrijedi komentarisati ove nebuloze.
Deki

08. 08. 2018 - 13:16

Nema potrebe da se uzbuđuješ. Ovaj polupismeni nastavnik fizičkog mi je predavao u Gimnaziji podgoričkoj. Ništa gluplje nijesi sreo, vjeruj mi. Kao takav valjda je i najpodesniji za ostvarivanje srpskuh interesa u CG. IQ posrbice je oko 24. Kod ovoga je ispod 100%
Мирослав Ђукић

08. 08. 2018 - 15:29

Па што онда коментаришете?
Deki

08. 08. 2018 - 19:29

Đe si Miroslave stara posrbico?
Tara

10. 08. 2018 - 09:49

Komentarisemo da izlazite vise iz CG-Fasizam ne zeli drzava CG!
@

08. 08. 2018 - 12:36

KAKO JE OVA KARAKTERNA LJUDINA MALTRETIRANA OD CRNOGORACA DA JE PITANJE KAKO JE ZIV UOPSTE.NE ZNAM IMA LI PARA DA JEDE I CUDIM SE KAKO IMA SNAGE DA SE BORI ZA OSTALE SRBE U CG KOJI SU NA KOLCEVE NABIJANI,ZENE PRVU BRACNU NOC DOVODE KOD CRNOGORACA I NA KRAJU IH DRZIMO U KONCLOGORE I SPALJUJEMO U KREMATORIJUME.BLAZENA BILA TURSKA,NDH I TRECI RAJH PRI NAMA CRNOGORCIMA.
Zoran

08. 08. 2018 - 12:51

Sns treba zabraniti a velikosrpske medije dan i in4s ugasiti .
jovan

08. 08. 2018 - 13:04

Ovaj Drekalović je neznaven toliko da daje ovakve izjave da se neko boji proslave Podgoričke skupštine. Do njegovog mozga ne može da dodje da bi ta proslava vrijedjala nacionalna i državna osjećanja Crnogoraca i da se zbog toga protivimo toj proslavi. Kako bi se osjećao Drekalović da Crnogorci počnu da slave okupaciju i pripajanje Srbije Otomanskoj imperiji?
cetinje10

08. 08. 2018 - 13:54

Ima taj para,,nemojte se za to bojati,kao profesor fizickoga,koji od garderobe nije znao za nista drugo sem trenerke,24 sata dnevno,,napunio se uz pomoc svoga brata,tada direktora KAP-a,,,,Danila Vuksanovica,,pogledajte mu samo imovinski karton,pa ce vam sve biti jasno,,kako se napunio,od te cuvene profesorske,plate,ili od trgovine alumunijumom,,kao i param,poreskih obaveznika,koji finasiraju,ovog fasistu,icovjeka koji bi pokopao CRNU GORU,I CRNOGORCE,,kad bi mu se dalo,,,,
BODIN

08. 08. 2018 - 21:54

Znamo dobro Vuksanoviću koliko voliš novac a koliko te plača vlast za taj posaoi neznamo
Novi komentar