Demokratski front nije uspio da sakupi potpise za vanredno zasijedanje Skupštine na kojem bi se raspravljalo o Mašuloviću i „Oluji“

DF: Nema sjednice zbog Bečića, Lekića i Abazovića

Demokratski front nije uspio da sakupi 27 potpisa opozicionih poslanika, kako bi se zakazala vanredna sjednica Skupštine Crne Gore povodom prisustva vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore Ivana Mašulovića na obilježavanju „Oluje“ u Kninu.
Objavljeno: 09. 08. 2018 - 06:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njihovu inicijativu nijesu podržali poslanici stranaka koje predvode Aleksa Bečić, Dritan Abazović, Miodrag Lekić i Ranko Krivokapić.

- Ovom prilikom zahvaljujemo se poslanicima Srđanu Miliću, Danijeli Pavićević, Goranu Daniloviću , Goranu Radonjiću, Anki Vukićević i Aleksandru Damjanoviću koji su podržali našu inicijativu. Podršku za inicijativu, kojom bi se osudio sramni čin Vlade Crne Gore i pokrenulo pitanje odgovornosti vrha režima, nijesmo dobili od stranaka Ranka Krivokapića, Alekse Bečića, Dritana Abazovića i Miodraga Lekića - kazali su iz DF-a.

Izvori Pobjede iz DF-a su posebno iznenađeni činjenicom da Miodrag Lekić nije potpisao inicijativu iako je snažno kritikovao prisustvo Mašulovića. Tim prije što je Lekićev Demos u saopštenju koji dan ranije žestoko kritikovao potez Vlade Crne Gore.

Pojedine stranke, kako su konstatovali iz Fronta, čak nijesu našle za shodno da makar ispoštuju građane i objasne zbog čega je za njih inicijativa neprihvatljiva.

- Bojkot parlamenta ne može biti razlog i izgovor jer mi nijesmo ni tražili da partije koje su u bojkotu učestvuju u zasijedanju, već samo da stave potpis na inicijativu i tako omoguće da čitava javnost čuje raspravu o jednom problemu koji će definitivno određivati buduće političke odnose i sudbinu Crne Gore. O njihovom ponašanju neka sude građani- kazali su iz te političke grupacije, jasno prozivajući poslanike Demokrata i Ure.

U DF-a ističu da će pronaći način da to pitanje aktuelizuju na prvom narednom zasijedanju parlamenta.

(opširnije u Pobjedi)

Komentari: 8

CRNOGORAC

09. 08. 2018 - 06:46

VIDJI OVE JADNIKE KAKO IZGLEDAJU KA DA SU CIJELU FAMELJU POGUBILI NEKA OVE SNIMKE POSALJU VUCICU I IRINEJU PA CE IH IRINEJ POMILOVATI.
iko

09. 08. 2018 - 06:58

Možda će se Bečić i Abazović, iako su zeleni, pa idu nogom umjesto glavom. Shvatiće, da se ne pravi karijera na izdajstvu i mržnji. Nažalost, za Lekića nema spasa, pojela ga je zavist i mržnja. Što se tiče Df-a, konačno, da odmorimo od njihove uličarske i ratno-huškačke retorike. Srbiji više ne trebaju, nije uspio puč....a imaju i previše svojih problema.
iko

09. 08. 2018 - 06:58

Možda će se Bečić i Abazović, iako su zeleni, pa idu nogom umjesto glavom. Shvatiće, da se ne pravi karijera na izdajstvu i mržnji. Nažalost, za Lekića nema spasa, pojela ga je zavist i mržnja. Što se tiče Df-a, konačno, da odmorimo od njihove uličarske i ratno-huškačke retorike. Srbiji više ne trebaju, nije uspio puč....a imaju i previše svojih problema.
Goran

09. 08. 2018 - 08:11

Ma ko ce sa vama? Nece ni rodbina,za neke od vas samo je psihijatrija rijesenje,jer nemaju svijesti sta rade !
Uvijek neko drugi kriv

09. 08. 2018 - 08:13

Sto reci no "vjeciti gubitnici" i profesionalni Velje Srbalji po profesiji koji NISTA nijesu uradili za Srbe u Crnoj Gori. Za sebe su PUNO uradili, Mislim da ne moram da navodim, nije tajna,
FreeMontenegro

09. 08. 2018 - 11:18

...slika sve govori....uzasnog li skupa....a vidji meda kako se podbocio....konvertova se u cirilicara....nema u sto se medolino ne bi konvertova samo ga treba parama podmazat i bice sto god pozelis ;)
lovcen

09. 08. 2018 - 11:58

da li se ovi tipovi osjecaju frustrirano i dezorjentisano kada u jednoj;praznoj i montiranoj prostoriji pred jednom partijskom kamerom sebi podizu pritisak i kukaju sto im opozicija ne daje liderstvo...e neka ste rekli svaka vam cast..pravac u Kristal
Crnogorski Betoven

11. 08. 2018 - 00:04

Samo još ovi riču i tuku se u čupava srpska prsa zbog srpskih rana. Ali džabe, birači ih sve više napuštaju. I tzv.crnogorski Srbi dolaze pameti.
Novi komentar