"Vuksanović zamjenjuje teze"

DPS: Ne zabranjuje se Savjet, nego njegovo antidržavno djelovanje

Ustaljenom praksom,  Momčilo Vuksanović, predsjednik  SNS najprije zamjenjuje teze, a potom se pretvara u portparola svojih pokrovitelja iz prosrpskih političkih partija. Jer, sva pitanja kojima se Vuksanović bavi u svom reagovanju isključivo su politička, a ne nikako identitetska ili kulturološka, smatraju u DPS-u.
Objavljeno: 09. 08. 2018 - 11:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Najprije,  Vuksanoviću niko nije rekao da će DPS tražiti izmjene zakona kako bi bio ugašen Srpski nacionalni savjet, već da će se izmjene zakona tražiti kako bi bilo spriječeno dalje nerezonsko izdvajanje novca iz državnog budžeta onim savjetima koji taj novac troše kako bi podrivali i rušili temelje države Crne Gore. Metaforički rečeno, to je isto kao da u sred svoje kuće dajete upaljenu šibicu u ruke nekome ko već drži benzin.

Od osnivanja Savjeta do danas, država Crna Gora je po raznim osnovama toj organizaciji dodijelila oko pet miliona eura i  taj novac je uglavnom iskorišten za perfidno negiranje, blaćenje i podrivanje Crne Gore, kroz različite forme - od medijskih sadržaja, do skupova i promocija, pa sve do otvorenog političkog djelovanja. Jedini cilj koji DPS želi da postigne izmjenama zakona je da takvo buduće djelovanje bilo koje organizacije bude spriječeno, a to je jedino što je u skladu sa Ustavom Crne Gore.

U tom cilju pružićemo punu podršku Vladi i drugim organima da se ova materija normativno uredi po evropskim pravilima,u skladu sa demokratskom međunarodnom praksom,uz energičnu primjenu adekvatnih mjera prema svima koji ne poštuju državu Crnu Goru i njene zakone".

Komentari: 13

Demokratski

09. 08. 2018 - 11:21

Trebala bi cijela administracija da se uposli, kad bi se demantovala svaka laž Srpskog bošibozluka po Crnoj Gori. Zato Vuksanovića i njemu slilne veličine, bez morala i podrške, treba ignorisati, jer je njima lijepo i kad ih pljuju, samo da se o njima priča!
Ljudska kuca

09. 08. 2018 - 12:57

Ovaj crnogorski primjer (jedinstven u svjetu) da placa svoje neprijatelje mogao bi se hipoteticki porediti da npr IzraelRusija, Poljska ...placaju iz budzeta neku SS i nacisticku organizaciju koje imaju svoj poznati stav o Jevrejima i Izraelu, Rusima, Poljacima... ili da te organizacije traze da se ukinu te drzave, zabranj njihov jetik, pismo, kultura, istorija, tradicija.. Da se otima, falsifikuje, laze, siri propaganda, lazne vijesti, dezinformacije, sprema drzavni udar sa stranim zemljama i njihovim specijalcima i obavjestajcima, siri strah, panika, uvrede, poziva na nasilje, sukobe i rat... Moze li normalan covjek da zamisli da neko podrzava i placa iz drzavnog budzeta takve organizacije ?!
Dozvali se ?!

09. 08. 2018 - 11:49

Ova Vuksanoviceva organizacija je mnogo puta javno i otvoreno iskazala svoj stav prema drzavi Crnoj Gori, njenoj drzavnost, nezavisnosti i suverenosti. Taj stav je neprijateljski i oni to nikada nisu ni krili. A to sto im drzava iz svog budzeta izdvaja i finansira to i takvo neprijateljsko djelovanje - to je jedinstven primjer u cjelokupnoj svjetskoj istoriji. Da neko svjesno finansira nekoga ko ga mrzi, ne poštuje i zeli mu nestanak i propast i sve najgore ! Trebalo bi mozda primjeniti recept njihovog omiljenog Putina i zabraniti zakonom sve organizacije i NVO koje se finansiraju iz inostranstva i otvoreno rade protiv drzave i njenih interesa. Vuksanovic vec ima Vucicevu srpsku kucu usred Podgorice i njegove milione a novac koji mu drzava Crna Gora izdvaja iz budzeta SVIH gradjana preusmjeriti u nesta sto promovise ovu drzavu a ne u nesto sto je negira, bruka i unistava
Mihailo,Bgd

09. 08. 2018 - 12:28

Crnogorski građani plaćaju Savjet srpski,plaćaju partije srpske,plaćaju,poslanike srpske,otima im spc istorijsko duhovno nasleđe i svi ti paraziti na državotvornom organizmu CG rade protiv države CG. Njihovo političko djelovanje je već godinama kontrarevolucija sve do pokušaja državnog udara. I kad ništa ne uspijeva pokušavaju proglasiti da je prema njima crnogorski ambijent neljubazan jer im ne dozvoljava raskole,sukobe i građanski rat u CG.Imaju li pravo građani CG da preko svojih legitimnih organa države zahtijevaju odgovornost ovih građana ili da im dozvoljavaju da čine haos u CG?
Reciprocitet

10. 08. 2018 - 09:56

Nešto slično, kao u tvojem slučaju. I oni u Srbiji za tebe mogu reći da te plaća država Srbija, a ti radiš protiv nje. Doduše, nijesi još udario na državu kao ovi nesrećnici, ali nikad ne reci nikad. Zato, Mihailo pušti nas koji dijelimo ove muke u Crnoj Gori da to rešavamo. Beri ti beogradske brige, pa ako bude trebalo zavćemo te u pomoć. Oladi malo na ove vrele dane Mihailo. Prošetaj malo Knez Mihajlovom, do Kalemegdana, obiđi Zoološki vrt... Umalo ne zaboravih. Uključi se tamo u rješeavanju problema Crnogorskog savjeta. Pomogni Mirku. Eto vidiš, vi Crnogorci tamo u Srbiji pa razjedinjeni, a ti oćeš da rešavaš krupne probleme u Crnoj Gori.
Freeman

09. 08. 2018 - 13:21

Nego što,u Crnoj Gori je sve po evropskim pravilima pa neka budu i nacionalni savjeti !.
Spiderman

09. 08. 2018 - 15:55

Da je po srbijansim pravilma davno bi dobili nogu u ...dugacku pricu i leceli iz Srbije.
nereg

09. 08. 2018 - 14:39

5 miliona ste im dali ??? Pa se čudite što laju svako malo. Samo im vi sipajte, ako zelite da se i dalje ponasaju ka do sada. Neka im Vucko daje, eto crče od brige za njima
Miljan Novi Sad

09. 08. 2018 - 16:42

Koliko ste dodijelili Crnogorskoj nacionalnoj zajednici u Srbiji ?Šta ste uradili da se formira CRNOGORSKI NACIONALNI SAVJET?jA ĆU DA VAM ODGOVORIM .! Uradili ste sledeće:što ste u procesu njegovog formiranja ometali i spriječili da u njega uđu kompententni ljudi uklanjanjem onih koji su to htjeli da urade.DA STE SE VI PITALI I DANAŠNJE DIPLOMATE U BEOGRADU ON NE BI BIO NI FORMIRAN!
lolo

09. 08. 2018 - 19:55

K O N A C N O !!!!
Petar Mrvaljevic

09. 08. 2018 - 20:23

Vrijeme je bilo više da se śetite!
Kum Taci organa trgovac

10. 08. 2018 - 13:07

aman cojci Milogorski to no problem vec problem obrazovani ljekari bijeze iz vase Milogore! zar vas to nezabrinjava lenstine?smece po ulici! EJ dzukele seljacke sto lajete bolje bih bilo da makar vasu niciju drugu nag vasu drzavu pocistite od smeca i smrada sa ulica bolje cevam koka pijevat no tako PARAZITI MILOGORE!
Mирослав Ђукић

10. 08. 2018 - 13:43

Већ видим да ће Управни суд имати још посла. А онда ће ботовина овом порталу да пљују Управни суд што је поништио незаконите одлуке!
Novi komentar