Pogledajte video

Objavljen snimak akcije zaplijene 20 tona hašiša u kojoj su uhapšeni Crnogorci

Italijanski mediji objavili su video-snimak akcije zaplijene 20 tona hašiša u kojoj je uhapšeno 11 Crnogoraca, prenosi rimska ‘’Republika’’.
Objavljeno: 09. 08. 2018 - 18:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Istražni sudija Marko Gaeta potvrdio je da su uhapšeni Marko Borozan, Uglješa Kovačević, Vladimir Živković, Srđan Matijević, Stanko Tomičić, Ljubomir Bakočević, Milan Kovačević, Dragoljub Mrgudović, Vladimir Lipovina, Božidar Barović i Velimir Latković.

Hapšenje je pozdravio i ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini, koji je najavio da će borba protiv trgovine narkotika biti jedan od prioriteta Vlade, piše "Republika".

Republika je na svom Youtube kanalu objavila snimak nađene droge.

 

Komentari: 1

veliki getsbi

10. 08. 2018 - 16:07

Zašto ste mi podigli ručnu na komentar? A napisao sam bio nešto ovako (po sjećanju): Šta ih čeka - kukala im majka ?!!!! U Italiji nema smrtne kazne ni za najveća nedjela - ali ima doživotni zatvor (ergastolo) i to u velikim količinama. E, tu nema pomilovanja, smanjenja kazne ili oprosta. Vozi do kraja! I kada se poslije mnogo, mnogo vremena ohladiš neće te predati rodbini, nego ćeš ostati da počivaš na službenom zatvorskom grobčju. Crni humor! Jedina pozitivna stvar u svoj ovoj nesreći bi bila - da ćeš dobro naučiti italijanski jezik! Znam, vidio sam, ne pričam napamet (ali Bogu hvala samo sam to sa strane posmatrao)
Novi komentar