DPS saopštio

Herceg Novi postao najprljaviji grad u Crnoj Gori

Herceg Novi je od najčistijeg grada u Crnoj Gori, postao najprljaviji, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi.
Objavljeno: 09. 08. 2018 - 19:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Zapuštenost grada vide i Novljani i turisti. Ulice su prljave, kontejneri prepunjeni, smeće svugdje uokolo. Osim što je sraman prizor za jedan turistički grad, potencijalni je izvor zaraze. Za to vrijeme, kao na nekom poligonu za vježbu, koalicija na vlasti donosi „sudbonosne odluke“ i vrši „značajne kadrovske promjene“. Ređaju se na funkcijama rođaci, kumovi i naravno partijski poslušnici. Kada se istroše u Herceg Novom, tu su mladi kadrovi bez konflikta intertesa, da pokriju Tivat, Kotor i Herceg Novi, kao na primjer sadašnji direktor "Čistoće" doo Herceg Novi - Vladimir Arsić", saopštio je hercegnovski DPS.

Navode da dok Herceg Novi "gubi na ugledu i dostojanstvu", o rezultatu rada "stručnih i depolitizovanih kadrova koji pripravnički staž odrađuju na direktorskim pozicijama" više od riječi govore fotografije koje su dostavili.

"Ne znamo da li su česte smjene uzrok očiglednih unutar koalicionih konflikata ili metod demonstracije sile pojedinih aktera lokalne vlasti. Ali, znamo da prelijatanje sa funkcije na funkciju nevjerovatno liči na prelijetanje mnogih iz sadašnje vlasti iz partije u partiju. Kada nesposobnost postane očigledna, onda se kamufliraju prelaskom u drugu partiju. Na taj način postaju mladi, mudri i pošteni, ali ne stručni da upravljaju gradom i njegovim službama", zaključuje se u saopštenju hercegnovskog DPS-a.

Komentari: 15

lolo

09. 08. 2018 - 20:08

Pomijenit vlast, HN je odavno uglavnom losa vijest!
Kokan

09. 08. 2018 - 20:57

Partijska trula prepucavanja! Nista nije cistiji ni Bar gdje oni vladaju. Ovo je sramota! Nig0je kante, nigdje covjeka da pokupi smece koje se samo gomila. Sram da ih bude sve zajedno! Koristio bih i teze rijeci ali mi necete objaviti.
PETROVAC

09. 08. 2018 - 22:25

Nije samo Herceg Novi. I Petrovac sve vise smrdi od hotelijera,evo nekada lijepa i mirna ulica u zaledju Vila Oliva je svakodnevno zatrpana smecem i smrdi da ne moze grdje i sve to od investitora i hotelijera Zarka Rakcevica.Ovakav smrad niko od nas koji smo ovdje rodjeni nikad nije mogao ni zamisliti. Kako je ovo uspio ovako da usmrdi jadi ga znali.
OZNA

10. 08. 2018 - 13:37

Smrdi li to crvena komuna? Od cega , od crnog cetnistva u manastirima Pastrovackim? Kune li se jos kogod, Titu , da nece "skrenuti" ( pamecu) ? Oprezno Pastrovici...
Logicno

10. 08. 2018 - 01:12

Koliko (veliko)srpstva toliko i gliba
Blagoje j.

10. 08. 2018 - 14:01

Sa tom pričom nećemo daleko. A ko misli da sa ovom pričom usred sezone stiče poene grdno se vara. To mogu samo nepismeni partijski vojnici da izjave usred sezone. Koje god da su partije.
Goga

10. 08. 2018 - 08:18

Nazalost, opstina trpi zbog nedostatka kadra,ovi trenutno na vlasti su najgori do sada. Kada su popovi u pitanju i crkvena imovina sve je cisto i uredno,to znaju da rade,vjerovatno se boje . Nece da rade i ne znaju da rade ! Zamislite da dodu na vlast u drzavi?!?!
RAŠO

10. 08. 2018 - 11:59

Đe god vlada ova nesrećna opozicija smrdi. I vladajuća struktura ima grešaka , ali ova opozicija prosrbska je katastrofa. Divni Hercegnovski narod je poklopila srbadija iz Hercegovine i okolnih brda i prosto uništiše starosjedioce i grad. Žalosno ali istinito.
Kum Don korleone-vic

10. 08. 2018 - 13:02

o gospodo poltroni vijecnog vladara vec 30 godina koji je taj isti DOKAZABO daje sa kamom u zubima kidisao po Hercegovini sa komandantom Sekijem do razaranje Dubrovnika sad trenutno diler droge cigara lenstine paraziti zasucite rukave pa pocistite to smece toje vasa drzava sad ste samostalni nema vise vasih nepismeni i glupana da direktuju tako i sad zivite kao u doba CCCR na jedno radno mijesto deset neradnika parazita se provlaci a realno ko da rai nema VAMILIJA VAMILIJA NERADNIKAI PARAZITA PRLJAVI SMRDLJIVI NERADNICI LEZI LJEBU DATE JEDEM! KAO I 1978 cijela ex yu je vas lenstine izgradila1 NEMA VISE PRAZITSKA BAGRO SAMI MORATE PROBUDITES IZ SNA!
?

10. 08. 2018 - 13:19

Ovaj se javlja iz Srbije, da se razumijemo, jedna od rijetkih zemalja smrdljivija i prljavija od Crne Gore, a narod tamo jedan od rijetkih maliciozniji, militantniji i prkosniji od onog u CG. To je jedna stvar. Druga stvar su neshvatljivi kriterijumi ovog moderatora portala. Zbilja da se covjek pita je li pri sebi.
Da pojasnim

10. 08. 2018 - 13:25

To su tvoji Srbi , duduku koji ne umijes prikriti mrznju. Da si drugaciji ne bi ovo i ovim nacinom rekao. Malo ijekavice a malo ekavice. Srbin iz Crne Gore, pun gorcine sto CG nije srpska provincija, jer mu je to jedino uistinu stalo. Da ga pitas da li je Srbinje u RS ili Pozarevac smrdljiv i prljav, naravno da bi rekao ne. Ko ne zna ove cutuke sa kojima se CG rve evo 30 godina. Pa u HN su tvoja Srbadija iz RS u vecini. Otkad su oni poltroni vladara. A taj vladar je vjecan i treba da bude vjecan dok mu je alternativa velikosrpske psihopate kao sto si ti. Jasnije? Inace neka neko pokusa da ovakav komentar postavi o glibu u Srbiji na recimo B92, pa vidite oce li biti objavljen. E, u tome je jedna od razlika izmedju tvoje Srbije i ove zemlje u kojoj smrdis ali ti ne pane na pamet da odes u Srbiju koja u tvojem bolesnom mozgu izgleda ko Svajcarska.
Мирослав Ђукић

14. 08. 2018 - 10:33

Видим, прописана терапија Вам више не помаже? Боли Вас глава?
Apel

10. 08. 2018 - 13:27

Citaoce PostalAnalitike pozivam da procitaju ovaj clanak i da razmisle o kriterijumima moderatora portala i eventualno da posalju svoje komentare redakciji. U zadnje vrijeme je moderiranje takvo da ce rastjerati citaoce.
Ma ko ovo priča?

10. 08. 2018 - 21:18

Fukare jedne!!!!!Isti oni koji su prije par dana na vanrednoj sjednici Skupštine opštine povodom pitanja "biti ili ne biti" za bolnicu o kojoj ne treba govoriti šta znači ne samo za opštinu HN, nego i mnogo šire predložili da se zaposlenima "udijele dvije plate" (kao pruženoj gurbetskoj ruci na ulici). Sram ih i stid bilo. Ko im je samo šapnuo da tako lanu? Dabogda se oni živi raspadali u kontejneru ispod bolnice: To zaslužuju!
Мирослав Ђукић

14. 08. 2018 - 14:26

Е, тамо где је дпс на власти, нема смећа на улици....
Novi komentar