Sjajne vijesti za Crnu Goru stižu iz Valensije

Dubljevićev oporavak hrabri

Bojan Dubljević ostvario je veliki napredak u oporavku od ozbiljne povrede Ahilove tetive tokom ljeta, saznaje list iz Valensije Superdeporte.
Objavljeno: 10. 08. 2018 - 10:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Isti izvor je početkom jula, pozivajući se na informaciju sa vrha uprave Valensije, objavio da je mala vjerovatnoća da će se Nikšićanin oporaviti za početak sezone i nastupiti za Crnu Goru u septembarskim mečevima kvalifikacija za Mundobasket.

Centar naše reprezentacije je u međuvremenu odmarao i bio u programu terapija i rehabilitacije poznate klinike u Minhenu, koja je vodeća u svijetu za ovu vrstu povreda. - Dubljević je u posljednjim sedmicama dobio rezultate dva pregleda koji su izuzetno ohrabrujući.

Napredak u oporavku od komplikovane povrede je odličan. Uoči priključenja pripremama Valensije treba da još jednom ode u Minhen za definitivnu procjenu oporavka.

Postoji šansa da odradi veći dio treninga, ali da se u dogovoru sa timom priključi reprezentaciji Crne Gore - objavio je novinar Superdeportea Fran Eskudero. Valensija naredne sezone neće igrati u Evroligi, već u Evrokupu, tako da ta prepreka ne postoji kada je eventualni nastup Dubljevića u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u pitanju.

Komentari: 0

Novi komentar