Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije

Zaharova u beogradskoj teretani: Skupljam snagu

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova doputovala je u Beograd, gdje će se sastati sa političkim vrhom Srbije.
Objavljeno: 10. 08. 2018 - 11:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ona će nakon toga otputovati u Guču kako bi posjetila 58. Dragačevski sabor trubača.

"Jutros sam se našla u Beogradu. Skupljam snagu pred konsultacije o informacionoj problematici u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, susret sa političarima i javnim ličnostima, kao i pred razgovor sa lokalnim medijima“, napisala je ona na Fejsbuku uz fotografiju iz teretane.

Inače, kako je najavljeno iz Vlade Srbije, prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastaće se sa Zaharovom u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, a njihova zajednička konferencija za novinare planirana je za 11.30. 

Ona će kasnije otputovati i u Guču gdje će joj uveče, pred početak koncerta Dejana Petrovića, biti uručena titula počasnog građanina Guče, a očekuje se i njeno obraćanje prisutnim saborašima. 

 

Komentari: 5

Vlaška posla

10. 08. 2018 - 17:09

Ma skupljaj ti snagu i bistrinu, ništa tebi i Vlasima i Karpatskoj crkvi ne pomaže, jednostavno Kosovo si priznao, I sada kaži naivnom, zavedenom, izlapelom Vlaškom narodu da je Kosovo posebna država, i da Beogradski pašaluk mora odmah da prizna Kosovo i da se spremi za par mjeseca da prizna Nezavistni Sandžak i Vojvodinu! A Vlasi u Crnoj Gori, ako im Evropska demokratija i sloboda neodgovara, nek se odmah sele kod tebe u Karpate iVlaške zemlje!
Deki

10. 08. 2018 - 17:09

E vala sramota! Da bude počasni građanin Guče? A Nole?
Kum Don korleone-vic

10. 08. 2018 - 19:39

znamo mi!daje vas sramota! razumijes momce u vasu Milogoru bijeze odlicni obrazovani i vrhunski ljekari u inostranstvo da se tamo zaposle! gdje se cijeni rad postenje stojei logicno jel u drzavi Milogori su pocasni samokriminalci trgocvci organa ,droge i ko zna jos sta eto takav kum Taci vas je pocasni gradjanin Ulcinja!
Deki

10. 08. 2018 - 22:21

Don Vito opušti se! Popij lekić pa na spavanje!
Dzabe ljekovi

10. 08. 2018 - 23:26

Nema lijeka od toga, Deki.
Novi komentar