U narednih nekoliko mjeseci

Reorganizacija uprave Glavnog grada

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković mogao bi u narednih nekoliko mjeseci da predloži reorganizaciju uprave Glavnog grada u cilju bolje efikasnosti, saznaje Portal Analitika.
Objavljeno: 10. 08. 2018 - 13:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sagovornici našeg portala ističu da je gotovo sigurno dijeljenje pojedinih velikih sekretarijata u cilju što efikasnijeg rada.

Tako će, najvjerovatnije, Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj biti podijeljen na Sekretarijat za komunalne poslove i Sekretarijat za saobraćaj.

„Poenta podjele je formiranje Sekretarijata za saobraćaj kako bi se što bolje kontrolisale taksi usluge u Podgorici“, kaže sagovornik Portala Analitika.

Takođe,  ima ideja da bi se mogao podijeliti Sekretarijat za rad, mlade i socijalno staranje ili neki od ostalih sekretarijata.

Očekuje se da će novi tim Glavnog grada biti formiran odmah nakon godišnjih odmora.

 

Komentari: 2

Tuzanin

10. 08. 2018 - 15:44

Trebat će mi još jedan stan i od (n)ovog gradonačelnika... (Po jedan sam dobio od -Mugija i od Miga). Da ih bog nagradi više nego do sada...
Nick

11. 08. 2018 - 12:32

Nije stvar u organizaciji ili neorganizaciji...stvar je u opstem neragu gradske administracije...od agencije zs izgradnju do samog rukovodstva...a toliko je ljudi beskorisno i nepotrebno zaposlenih u gradskoj administraciji...pogledajte samo bulevar kod Atlasa...pola godine kasni...mislite li da je nekog briga za to?
Novi komentar