NIKŠIĆ

Rasvijetljene četiri teške krađe; osumnjičeni priveden tužiocu

Nikšička policija rasvijetlila je četiri teške krađe i zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela nadležnom tužiocu su priveli J.D. (20) iz Nikšića.
Objavljeno: 10. 08. 2018 - 14:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sumnja se da je J.D. počinio četiri krivična djela teška krađa na području Nikšića u periodu od 29.06. do 06.08.2018. godine, i to tri u objektima marketa „Idea 5“ u Karađorđevoj ulici i jednu u objektu marketa „Idea 3“ u ulici Nika Miljanića.

On je naime, kako se sumnja, podesnim sredstvom obijao ulazna vrata objekata odakle je otuđio cigarete u ukupnoj vrijednosti od 9.052 eura.

Službenici CB Nikšić su nakon svakog prijavljenog događaja izvršili uviđaj na licima mjesta. Izuzeti tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Operativni rad nikšićke policije doveo je do identifikovanja J.D. kao lica osumnjičenog za izvršenje ovih krivičnih djela.

Službenici CB Nikšić su kod osumnjičenog J.D. pronašli i vlasniku vratili dio otuđenih cigareta.

On je priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela. Tužilac je za njega nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću.

Komentari: 0

Novi komentar