Marković čestitao Dan opštine

Mojkovac važna adresa Vladinih razvojnih politika

Vlada je opredijeljena da u punom kapacitetu podstiče razvoj sjevera Crne Gore, navodi se u čestitki predsjednika Duška Markovića građanima, odbornicima u Skupštini opštine i rukovodstvu Opštine povodom 13. avgusta – Dana opštine Mojkovac.
Objavljeno: 12. 08. 2018 - 09:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Slika infrastrukturno i komunalno preporođenog Mojkovca ohrabruje i daje podsticaj za nova pregnuća," saopštio je Marković uz ocjenu da su rezultati postignuti u razvoju Mojkovca dovoljan razlog da se ovogodišnji Dan opštine proslavi sa novim očekivanjima.

Premijer je u čestitki upućenoj predsjedniku Opštine Ranku Mišniću i predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, izrazio posebno zadovoljstvo činjenicom da praznik dočekujemo u ambijentu ekonomskog napretka, pri čemu nakon prošlogodišnje stope rasta koja je bila jedna od najvećih u Evropi, u prvom kvartalu ove godine imamo nastavak tog trenda po stopi od 4,5 odsto.

„Izgradnja Ski centra Žarski i korišćenje ostalih potencijala Bjelasice daju veliki zamah razvoju turizma i ekonomskom prosperitetu. Osnivanje preduzeća Skijališta Crne Gore sa sjedištem u Mojkovcu osnažiće valorizaciju prirodnih potencijala Sjevera, ali i Mojkovca. Dakle, u implementaciji Vladinih politika usmjerenih na razvoj, Mojkovac postaje važna adresa“, poručio je predsjednik Marković, čestitajući praznik građanima Mojkovca.

Komentari: 0

Novi komentar