Tvrdi bivša Trampova saradnica

Melanija se razvodi od Trampa čim mu istekne mandat

Nova knjiga bivše Trampove saradnice iz Bijele kuće otkriva da Melanija svojim modnim stilom kažnjava svog supruga i njemu šalje skrivene poruke.
Objavljeno: 14. 08. 2018 - 20:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prva dama Amerike i njeni kontroverzni modni izbori zapravo su poruka njenom suprugu i njima želi da ga iznervira, tvrdi Omarosa Njuman Menagolt, bivša saradnica Donalda Trampa u svojoj novoj knjizi. 

Svojim izborom odjeće ona zapravo kažnjava Trampa, piše ona. 

Dok je Melanijina portparolka demantovala da Trampova supruga svojom odećom šalje skrivene poruke, čini se da to ipak nije tako. 

Poslednji put ona je zapanjila javnost u maju, kada je otputovala u Teksas u posjetu kampovima u kojima su bila smještena deca migranata koje su odvojili od roditelja. 

Melanija je za to putovanje obukla Zarinu jaknu koja košta 39 dolara, a kad je fotografima okupljenim na aerodromu okrenula leđa pri ulasku u avion, vidjela se i poruka koja je pisala na poleđini: "I Really don't care, do U?“, odnosno „Mene je baš briga, a vas?" 

Omarsa Menagolt tvrdi da je Melanija odabrala baš tu jaknu jer je to bio njen poslednji akt pobune protiv njenog supruga kako bi ga povredila. 

"Ja mislim da je Melanija tog dana bila prisiljena da ide na to putovanje da bi počistila nered koji je za sobom ostavio Tramp i njegova bezosjećajna administracija. Nosila je tu jaknu kako bi skrenula pažnju na njegovu kontroverznu odluku, kao i na neosjetljivost administracije", smatra bivša Trampova saradnica. 

Melanija je, kako ističe Omarosa Menagolt, obukla ovu jaknu ne zato što ne saosjeća sa tom decom, već da pokaže koliko su odluke njenog supruga bile glupe. 

"Obukla je tu jaknu i zato da bi minirala to putovanje na koje je morala da ide kako bi uljepšala Trampovu sliku u javnosti, pa je zato lansirala poruku onima koji su je poslali na put, da im više nikad ne padne na pamet da od nje traže tako nešto", kaže ona.

melani-jakna

Omarosa Menagolt tvrdi da Melanija namjerno neguje pobunjenički modni stil kojim namjerno provocira otkako je Tramp ušao u predsjedničku kampanju i postao predsjednik. 

"Melanija je studirala modu i visoko je osvešćena kad je riječ o odjeći. Jako dobro zna da će njena odeća da se komentariše i detaljno proučava kad god se pojavi u javnosti", ističe bivša Trampova saradnica, a prenosi Dejli mejl. 

"Zašto je obukla Gučijevu 'pussy bow' ružičastu bluzu nakon skandala 'Access Hollywood', kad je pušten snimak emisije u kojoj je Tramp rekao da kad si zvezda, žene će ti sve dopustiti, čak i da ih uhvatiš za p**ku", piše Menagolt u svojoj knjizi, dokazujući da Melanija tačno zna šta radi i kakve poruke šalje suprugu. 

"Da li je slučajno obukla bijelo odelo kakvo je nosila Hilari Klinton, baš na dan Trampovog godišnjeg obraćanja Kongresu? Njene modne poruke nisu baš uvijek jasne, ali sigurno nisu slučajne", kaže autorka knjige. Ona zaključuje da su pobune prve dame putem modnog stila imale jednu jedinu svrhu – kažnjavanje supruga. 

Omarosa Njuman Menagolt, koja je u decembru prošle godine napustila Bijelu kuću, u svojoj knjizi otkriva eksplozivne pojedinosti iz vremena kad je radila kao Trampova pomoćnica i direktorka komunikacija u Odsjeku za odnose sa javnošću. 

U svojoj knjizi ona smjelo tvrdi i da Melanija Tramp jedva čeka da se završi mandat njenog supruga kako bi mogla da se razvede od njega. 

"Po mom mišljenju, Melanija broji svaki minut do kraja njegovog mandata jer želi da se razvede", piše Menagoltova, ali ona nije jedina koja tvrdi slično. 

Razvod Trampa i Melanije takođe je tema knjige Majkla Volfa, koji tvrdi da bračni par više ne dijeli ni spavaću sobu. 

Melanijina portparolka Stefani Grišam poručila je da je prva dama razočarana tim tvrdnjama. 

"Gospođa Tramp rijetko je, ako je uopšte ikada stupila u kontakt s Omarosom. Razočaravajuće je što se sveti na takav sebičan način, naročito nakon svih mogućnosti koje joj je dao predsjednik", izjavila je Stefani Grišam za Njuzvik, koji je objavio dio knjige.

 

Komentari: 1

Kandzo

15. 08. 2018 - 14:01

Melanija, udaj se za mene!
Novi komentar