Vanna otkazala nastup u Tivtu zbog jedrenjaka "Jadran"

  Hrvatska pop pjevačica Ivana Vrdoljak - Vanna otkazala je koncert koji je trebalo da održi u Tivtu, na palubi školskog broda Mornarice Vojske Crne Gore, jedrenjaka “Jadran“.
Objavljeno: 14. 08. 2018 - 23:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako piše Večernji.hr, Vanna je otkazala koncert zbog spora između Hrvatske i Crne Gore oko tog broda.

Navode da se "Vanna ni kriva ni dužna našla usred diplomatskog incidenta između Hrvatske i Crne Gore", jer zvanični Zagreb vrši pojačan međunarodni pritisak na Podgoricu da se Hrvatskoj “vrati brod koji je 1991. JNA otela iz Splita”.

Koncert Vanne u Tivtu, priređivala je Turistička organizacija Tivat kao poklon i doprinos povodom proslave 85. godišnjice školskog broda, a koja se ovih dana u Boki obilježava nizom manifestacija.

Pošto su je novinari prozvali da u takvim okolnostima ne bi smjela da održi koncert u Tivtu na palubi "Jadrana", Vanna je otkazala koncert što je i protvrdila u telefonskoj izjavi za N1 televiziju.

 

Komentari: 1

morlak

15. 08. 2018 - 11:45

e cudo su i ti rvati.. Non stop pljuju po tim jugoslavijama, i prvoj i drugoj, po titu, ali se ne odricu onog sto su dobili u istim. pri tom ne mislim na ovi camac, da se sto pitam taman bih im ga i dao, ne, mislio sam na cijelu Istru koja do 45-te nikad nije bila u sastavu hrvatske, pa i dalmacija koju je njihov ocac nacije u drugom sv. ratu blanko poklonio italijanima... I sad se svi kunu u njega a pljuju po titu.................. CUDO SUUU
Novi komentar