Sjutra na ulcinjskoj Velikoj plaži

Hektor Romero za kraj ''After Beach Parties''

Tradicionalni ljetnji festival ''After beach parties'' biće zavšen u četvrtak, 16. avgusta nastupom Hektora Romera na kajt surf stanici ''D'Olcinijum'' (Velika plaža, Ulcinj).
Objavljeno: 15. 08. 2018 - 10:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

Festival je počeo 15. jula u svim primorskim opštinama duž crnogorskog primorja, i do same završnice organizovano je preko 300 žurki i svirki.

Romero će nastupiti na samom zatvaranju,  ulaz je besplatan. Nastup će početi oko 17 sati.

Legenda house zvuka Hektor Romero počeo je aktivno miksati još na samom početku 80-tih, kad je u Bronxu dobio nadimak DJ Baby Hec. Vrlo brzo nastupe je imao  u priznatim klubovima kao što su Save The Robots, Palladium, The Roxy i Red Zone, gdje je napokon zadobio pažnju Davida Moralesa i postao njegov saradnik DJ, nastupajući kao opening act.

Sredinom 90-tih, počeo je da sarađjue s Moralesom u kultnoj izdavačkoj kući Def Mix kao glavni agent.Za ovog izdavača radila su imena kao Frankie Knuckles, Satoshi Tomiie i drugi veliki hitmejkeri iz zlatnog doba house zvuka, a i dan-danas se smatra jednim od vodećih klupskih kolektiva. Istovremeno, Romero je nastavio plasirati svoje vrhunske setove, tek se rijetko okušavajući u produkciji i remiksiovanju.

Uz svo to bogato iskustvo koje se proteže preko 35 godina, brojne nastupe na najprestižnijim lokacijama širom svijeta, Hektor Romero je i dalje ostao majstor haus muzike.

Ovo će mu ujedno biti i priv nastup u okviru ''After beach parties'' koncepta.

Festival ''After beach parties'' ove godine održao se pod sponzorstvom kompanije ''Tuborg''.

Komentari: 0

Novi komentar