Magična noć u Makarulu uz hitove poznate pop pjevačice Vanne

Još jedan fenomenalan koncert održan je na gornjoj terasi hotela Mogren i restorana Makarul u Budvi.  Hrvatska pop pjevačica Vanna pokazala je zašto nosi epitet jednog od najboljih ženskih vokala u regionu. Osim izuzetnih glasovnih sposobnosti, šarmantna pjevačica, obojila je svoj nastup sjajnom energijom i humorom na opštu radost publike, koja je sa njom u glas pjevala hitove poput „Tek je 12 sati“, „Ja imam snage za to“, „Znam da ti nisam bila dovoljna“ i mnoge druge.

Objavljeno: 15. 08. 2018 - 16:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kocertni program restorana Makarul, nastavlja se 21. avgusta, kada će u predivnom ljetnjem ambijentu nastupiti regionalna zvezda Kaliopi. Prepoznatljiva po svom specifičnom glasu, energiji, isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi“, „Melem“, „Crno i belo“, “Vučica”, ”Poželi” i mnogi drugi, jedan je od najpoznatijih vokala balkanske muzičke scene.

Za 30. avgust, planiran je nastup novog dalmatinskog sastava „Četiri tenora“ koji ima širok repertoar, počev od italijanskih kancona, preko operskih arija do popularnih mediteranskih pjesama. Ovaj muzički sastav, čiji vokali iza sebe imaju izuzetno uspješne solističke karijere, za vrlo kratko vrijeme postao je najtraženiji na muzičkoj sceni Hrvatske. 

Nova kulturno  zabavna ponuda hotela Mogren i restorana Makarul naišla je na sjajan prijem kod publike i gostiju i već sada se može reći da je na pravi način dopunila turističku ponudu grada Budve. Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ još jednom je pokazala da kontinuirano, iz više uglova ponude, radi na brendiranju turističkog proizvoda kompanije i postavlja nove standarde u turističkoj ponudi destinacije. 

vana2


Ulaz na koncerte je slobodan, a mjesto možete rezervisati putem telefona 068 866 475. 

Komentari: 3

Vananu je trebalo ispratiti

15. 08. 2018 - 18:23

Jer je otkazala da pjeva na jedrenjaku Jadran za 85 rođendan....sto znači da su zvanična vlast u Hrvatskoj je uticala da ona ne pjeva a ona to prihvatila i time zadala šamar CG....zato je nije trebalo angazovati i ako mi je osobno draga Hrvatska pjevačica....ali se treba ponasati u skladu interesa i zaštita Crne Gore....
lolo

16. 08. 2018 - 03:41

Poziv da pjeva na Jadran je greska organizatora koji su znali da zvanicna Hrvatska nije zadovoljna sa sadasnjim stanjem, vlasnistvom i koriscenjem. Zena je pristala i onda su joj objasnili.Nit luk jela nit luk mirisala bez ikakve potrebe neko je napravio propust kod organizacije. To su osnovne stvari, ne bodes saveznika prstom u oko.
Goran

16. 08. 2018 - 08:02

Ona je definitivno politicarka, a ovaj ko je organizovao njen koncert poslije otkazivanja koncerta na Jadranu, nije bas mnogo pametan. Zvizdace joj publika. Sama je to trazila ! Vampiri iz proslosti i dalje vrebaju !
Novi komentar