DPS Herceg Novi

Kad preletačevići brinu o gradu, nastavak priče

 - Kada smo u jeku turističke sezone ukazali na neodrživo stanje oko odvoza smeća u Herceg Novom dobili smo demagoški odgovor čelnika na vlasti, velika obećanja i informaciju da je kupljeno „novo polovno vozilo iz 2012. godine“. - kaže se u saopštenju DPS Herceg Novi.
Objavljeno: 16. 08. 2018 - 11:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

 - Demagoški odgovor i velika obećanja smo očekivali. Drugačije i nije moguće kada se na funkcijama ređaju rođaci, kumovi i naravno partijski poslušnici Demagoga. Priznajemo, malo nas je iznenadila brzina kojom je mladi iskusni kadar Demagoga, direktor „Čistoće“ doo Herceg Novi - Vladimir Arsić, koji naravno nema nikakav konflikt intertesa, uspio nabaviti „novo polovno vozilo iz 2012. godine“. Još više nas je iznenadila brzina kojom se „novo polovno vozilo iz 2012. godine“ pokvarilo.

hn2

Zapuštenost grada vide i Novljani i turisti. Ulice su prljave, kontejneri prepunjeni, smeće svugdje uokolo. Sraman prizor za jedan turistički grad koji gubi na ugledu i dostojanstvu zbog „stručnih“ i „depolitizovanih“ kadrova Demagoga.- zaključuju iz DPS Herceg Novi.

hn3

hn4

hn5

hn6

 

 

Komentari: 1

Tara

16. 08. 2018 - 18:18

Uzas..svuda prljavstina..jedino su table promijenili u Cirilicu..tako da turists ne zna dje je.. Vlada treba da reaguje!!!
Novi komentar