Naglo joj pozlilo u Crnoj Gori

Nataša Bekvalac završila u bolnici

Nakon što je poslije 11 godina postala majka po drugi put, pjevačica Nataša Bekvalac doživjela je pravu porodičnu dramu. Ona je samo četrdeset dana nakon porođaja, optužila supruga Luku Lazukića da ju je pretukao.
Objavljeno: 16. 08. 2018 - 14:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Izgleda da su bol i patnja i dalje duboko u Nataši Bekvalac, zbog čega joj je pozilo poslije čega je završila u bolnici.

Bekvalčeva ima trenutno zakazane nastupe u Crnoj Gori,  iznenada je osjetila nesvesticu. Ona je zatim odlučila da se obrati ljekaru. Nataša je nekoliko sati primala infuziju, a od ljekara koji su je non-stop nadgledali dobila je savjet da vodi računa o sebi i svom zdravlju.

Za ključan motiv ovakvog zdravstvenog stanja pjevačice naveden je stres koji je u njenom životu prisutan mjesecima, odnosno od aprila ove godine kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao. Takođe, visoke temperature i umor mogu uticati i dovesti do ovakvog stanja.

Komentari: 3

Okolo

16. 08. 2018 - 14:19

Sto se Analitika prepala ovoj pa pise i kad je zub zaboli? Ajde vise sa ovom prostitutkom,dosadiste bogu i narodu.
nata

17. 08. 2018 - 09:24

Da nije trudna ???? :-)
Darko

17. 08. 2018 - 18:03

Nastupa do 2 po ponoći. Poslije dva, svaku noć obradi jednog ili dva. Spavanja nema. Hrani se salaticom da joj se ne bi viđelo salce... I tako to. A poslije Lazukić kriv što joj nije dozvolio noćne vježbe. Sramota Lazukiću na tebe i tvoje stavove. Ovo si trebao na vrijeme poćerati u 3 lijepe... Ovako kad si uplovio morao si znatišto te čeka.
Novi komentar