Uhapšen Ćorić zbog nesreće na Brajićima

Dragan Ćorić (50) iz Mojkovca , operator površina za organizovano letenje paraglajderom Brajići – Budva, uhapšen je danas nakon jučerašnje tragedije iznad Budve u kojoj su stradale dvije osobe.
Objavljeno: 16. 08. 2018 - 15:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je za Portal Analitika nezvanično rečeno, na teret mu se stavlja tessko ugrožavanje bezbjednosti javnog saobraćaja a u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje bezbjednosti vazdušnog saobraćaja.

U nesreći su stradali Dušan Simović iz Podgorice i državljanka Egipta Marian Mikhail. Djevojka je bila zavezana za instruktora na jednom paraglajderu.

Agencija za civilno vazduhoplovstvodanas je u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja, za sada zaustavila sve operacije na uzletištu Brajići i sletištu Bečići.

Komentari: 2

Opštini Budva:

16. 08. 2018 - 17:28

Dali ste saopštenje da Opština Budva nije ništa kriva?! Dakle, vama je važnije da operete ruke od slučaja i činjenice da su dva života ugašena, umjesto da ste blagovremeno stvorili optimalne uslove paraglajderima i putnicima. Pokušajte da ubuduće spriječite ovakve tragedije uvodjenjem bezbjedonosnih mjera pri uzlijetanju i slijetanju., naravno uz poštovanje zakonskih propisa. Ipak je sve ovo u nadležnosti vaše opštine.
Pogresno

16. 08. 2018 - 21:27

Uvijek uhapse pogresnu osobu. Postoji sluzba koja je nadlezna da NE DOZVOLI nikakvo organizovanje opasnih letova. Za to ljudi primaju plate. Ali oni se ne mijesaju u svoj posao.
Novi komentar