Hari i Megan: Strast jača od protokola

Dok Velika Britanija nestrpljivo iščekuje prve plodove njihove ljubavi, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zabavljaju se kršeći pravila kraljevskog ponašanja, no govor tijela pokazuje da rade na tome da ispune želje svojih podanika.
Objavljeno: 17. 08. 2018 - 23:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vojvotkinja od Saseksa žrtvovala je proslavu svog 37. rođendana kako bi sa suprugom Harijem došla na vjenčanje njegovog prijatelja iz djetinjstva Čarlija van Straubenzija (30), finansijskog menadžera plemenitog roda. On se 4. avgusta oženio Dejzi Dženks (27), snimateljkom specijalizovanom za snimanje svadbi i raznih veselja, i to u srednjovjekovnoj crkvi u Frenšamu, selu udaljenom šezdesetak kilometara od Londona. Mladoženji je vjenčani kum bio princ Hari, što dovoljno govori koliko su bliski, a tome svjedoči i činjenica da su Čarli i Dejzi bili među VIP gostima kad se Hari ženio Megan. Priča se da je Van Straubenzi tada bio izuzetno veseo i zabavan svat, posebno kad se duhovito prisjećao njihovih mladalačkih provoda.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u Frenšam su došli odvojeno, s obzirom na to da je Hari s mladoženjom i njegovim užim krugom prijatelja uoči vjenčanja morao da ode na svečani ručak i popije nekoliko žestokih pića za ohrabrenje.

 

Komentari: 0

Novi komentar