SD

Aerodromi najuspješnije preduzeće

Aerodromi Crne Gore, koje vode Socijaldemokrate, najuspješnije su preduzeće u Crnoj Gori, saopšteno je iz te stranke.
Objavljeno: 19. 08. 2018 - 13:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

SD je reagovao na jučerašnje saopštenje Miloša Konatara iz URE, koji je apelovao na Vladu Crne Gore da sadašnji partijski menadžment u Aerodromima Crne Gore, zamijeni profesionalnim.

“Preletačević Konatar je ostrašćeni kolekcionar partijskih knjižica, koji ima više promijenjenih partija nego godina staža u politici”, poručuju iz SD-a.

Kažu i da Konatara demantuju nepobitne činjenice.

“Neto dobit Aerodroma CG prošle godine je bila preko četiri miliona eura. Ukupni prihodi kompanije za prvih šest mjeseci ove godine su za 13,35 odsto veći u odnosu na isti period prošle godine, dok je dobit veća za 25,11 odsto. Obnovljen je veliki dio opreme - stepenice, elevatori, uređaji za bezbjednosnu kontrolu pa se, shodno tome, ulaganja vraćaju na najbolji način. Već krajem jula, Aerodromi Crne Gore opslužili su gotovo 1 200 000 putnika, što je 140 000 više nego prošle godine”, saopštili su iz SD-a.

Kažu i da je u ovom trenutku, Crna Gora povezana sa 40 destinacija preko Aerodroma Podgorica i sa 45 destinacija preko Aerodroma Tivat.

“Zaključujemo, gospodin preletačević Konatar nema problem sa menadžmentom Aerodroma i njegovom profesionalnošću. Sasvim suprotno, njegov problem su činjenice, a pogotovo ona da su ACG, preduzeće koje vode Socijaldemokrate Crne Gore, najuspješniji u Crnoj Gori. Još jednom, gospodin preletačević Konatar biva žestoko potučen od strane činjenica, te mu shodno tome predlažemo da svoje “ekspertske” analize ostavi za nekog drugog, po mogućnosti onome ko sa ekonomijom nema dodirnih tačaka. Zato mu na kraju poručujemo: “Ne trudi se da o svemu znaš sve, da ne bi u svemu postao neznalica”, poručuju iz medijskog tima SD-a.

Komentari: 4

Guest_67450

19. 08. 2018 - 15:21

A JA MISLIO SPC
Neznalica

19. 08. 2018 - 15:27

Konatar je zlonamjerna neznalica.
Nikola I

19. 08. 2018 - 19:38

Ma, da nije ovih iz SD, nerod bi bauljao kao mravi kroz livade. Hvala Vam, za povećanje broja putnika, hvala za više letova i preleta, hvala za ljubav koju dijelite, hvala Vam, što zemlja postoji.
TEMSI

20. 08. 2018 - 09:36

Čuli putnici širom svijeta da aerodrome CG opslužuju pripadnici SD stranke, pa su navalili masovno u CG da se upoznaju sa ovim "stručnjacima" za uspješno vođenje firme!!!!!!
Novi komentar