SD: Ko o čemu, prirepak Demokrata o poštenju

Nakon političkog nokauta argumentima potpredsjednika partije u pokušaju zvane tri put URA, pojavi se još jedno besmisleno saopštenje iz iste kuhinjice - navodi se u reagovanju Socijaldemokrata na današnje saopštenje URA-e.
Objavljeno: 19. 08. 2018 - 20:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Narod bi rekao, ko o čemu, prirepak Demokrata o poštenju. Prirepci, morali biste makar jednom samostalno da izadjete na izbore kako biste mogli da polemišete sa nama. Jasno je građanima Crne Gore da se to neće nikada desiti, jer ipak ste se vi specijalizirali da budete mirođija u raznim čorbuljacima. Pokušavali ste preko leđa raznih koalicija da dođete do izražaja, jer gotovo da nema opozicione partije kojoj niste bili koalicioni partner, ali uzalud ipak vam je najveći domet ona trećina mandata što ste uspjeli da namaknete u Budvi'', poručuju iz SD-a.

Kako dalje smatraju smiješno je da neko bez iskustva može da tvrdi da je ekspert.

''Imajući u vidu da samostalno postojite samo u saopštenjima razumijemo potrebu vašeg učestalog javljanja, ali zaista djeluje više nego smiješno kad se momci bez dana radnog iskustva igraju eksperata na svaku temu.
 Naravno shvatamo da zbog ogromne zauzetosti uslijed poliranja tuđih biografija niste imali vremena da učestvujete u radu Skupštine Crne Gore, do koje svratite samo kada treba naplatiti beneficije koje donosi poslanički mandat. Još da utvrdite da li vas još uvijek sleduju plate za dva ili samo jednog poslanika koje ste podsjećamo građane Crne Gore osvojili u okviru liste Velika koalicija Ključ koja je postojala samo na izbornom listiću.  Zato, umjesto neistina, neznanja i praznih floskula kojima obiluju vaša saopštenja bolje da i dalje uveseljavate građane isceniranim zagrljajima iz doba bratstva i jedinstva sa vaših “pobjedničkih” skupova'', zaključuju iz SD-a.

Komentari: 3

Rukfaš

19. 08. 2018 - 20:34

Nije prirepak nego podrepak.
bljak gadosti

19. 08. 2018 - 22:07

ko govori o postenju/propala se CRNA GORO ka jesi/pppppiiiiihhhhh
Tacnije

20. 08. 2018 - 00:11

Ura je .......k Vijesti
Novi komentar