Biljana Tipsarević: Janko i ja nikada nismo dozvolili da porodica ispašta zbog naših poslova

Dizajnerka Biljana Tipsarević posljednjih godina postala je jedna od vodećih ženskih imena u svojoj branši. Dame ne žale novac kada je riječ o njenim kreacijama, jer su to modeli koje godinama mogu da se nose i uvijek su moderni.
Objavljeno: 20. 08. 2018 - 08:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Biljana je prava super žena koja uspjeva da stigne sve, da bude dobra i posvećena mama malenoj Emili, supruga koja uvijek pruža bezrezervnu podršku svom mužu, teniseru Janku Tipsareviću, ali i uspješna poslovna žena koja ciljeve koje zacrta uvijek i ostvari.

Biljana trenutno sprema i novu kolekciju za jesen, a evo šta kaže o njoj.

– Upravo smo u završnoj fazi nove jesenje kolekcije. Radimo svakodnevno i uskoro ćemo sve da završimo kako bi novu kolekciju predstavili početkom septembra. Ovo su oni dani kada su pomiješani umor, ali i zadovoljstvo – kaže Biljana za Alo i dodaje čime je ovog puta bila inspirisana kada je radila.

– Inspiraciju pronalazim uvijek u različitim stvarima. Sada su me inspirisali putovanja i porodica, ali ipak najviše volim da osluškujem svoje mušterije jer su oni najiskreniji i ti komentari mi najviše znače – iskrena je Biljana kojoj je najbitnija podrška supruga Janka u onim “kritičnim” završim momentina.

– Kada radim, pogotovo kada smo pred sam kraj neke kolekcije i malo nam fali do završetka, u ateljeu znam da budem i po 12 sati. Tada mi je najbitnije da me Janko razumije i da mi pruži podršku kako bismo sve savršeno ukopili – kaže Biljana za pomenuti list.

Ona je kratki predah imala početkom jula sa suprugom Jankom, sa kojim je proslavila osam godina braka i to u romantičnoj Italiji.

– Moje i Jankovo zajedničko ljetovanje bilo je ove godine na Sardiniji i to smo se trudili da uklopimo da tamo budemo za vrijeme naše godišnjice braka. Savršeno je bilo, divan spoj prirodnih lepota i drevnih istorijskih građevina koje smo obilazi upotpunili su naš divan odmor – kaže dizajnerka koja dodaje da će se truditi da prati Janka kao i do sada na svim turnirima.

– Ni Janko i ja nikada nismo dozvolili da porodica ispašta zbog naših poslova, uvijek smo znali da postavimo šta su naši prioriteti, a sada je to Emili i sve što je vezano za nju, a ja ću se uvijek truditi da budem uz supruga kao i do sada – kaže Biljana i ponosno otkriva da je ćerkica prava tatina princeza.

– Janko je mnogo veći autoritet za Emili od mene, ja sam još uvek popustljiva, ali iako sam ja dobar policajac, ona je prava tatina ćerka. Ona obožava sport, čak je kao i tata krenula na tenis, moda je nešto ne interesuje previše – našalila se Biljana.

Komentari: 3

Izrodi

20. 08. 2018 - 09:23

Veoma bitan tekst za Crnu Goru i Crnogorce ! Dajte nam jos Farmi, Parova ,starleta Blogeri i pevaljki ! Ljeba i igara napaćena Crna Goro !
nice for what

20. 08. 2018 - 11:49

Kakve veze ima Biljana Tipsarević sa Farmom i starletama?
Isti je to

20. 08. 2018 - 13:04

matrak. Nebitan.
Novi komentar