Iskoristila priliku za samopromociju

Madonin govor o Areti Frenklin uzburkao društvene mreže

Govor kraljice popa Madone na dodjeli MTV nagrada kojim je trebalo da oda počast preminuloj soul zvijezdi Areti Frenklin, a koji je ona iskoristila da se prisjeti početaka svoje karijere, izazvao je negodovanje publike i kritičara i uzburkao društvene mreže.
Objavljeno: 21. 08. 2018 - 21:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

U desetominutnom govoru Madona je samo jednom pomenula pjevačicu koja je preminula prošle nedjelje u 76. godini i to u anegdoti o tome kako je na jednoj audiciji pjevala njenu pjesmu i prošla.

Rekla je publici: "Areta Luiz Frenklin je promijenila kurs mog života. Napustila sam Detroit sa 18 godina i 35 dolara u svom džepu. Moj san je tada bio da postanem profesionalna plesačica. Tada sam odlučila da nastupim na jednoj audiciji sa Aretinom pjesmom - i prošla", rekla je kraljica popa.

Bio je to jedan od rijetkih trenutaka kada je publika aplaudirala na pomen preminule pjevačice, ali Madona nije uspjela da popravi utisak.

Na kritike da je čast da govori o Areti Frenklin iskoristila da priča o sebi, Madona je na Instagramu odgovorila da nije ni bila pozvana da na MTV manifestaciji oda počast preminuloj pjevačici, već da kroz anegdote iz svog života provuče priču i o njoj, prenosi AP.

Ovo nije bio prvi put da je Madona upropastila nečiji pomen jer se isto desilo kad je govorila u čast Prinsa 2016. godine i Majkla Džeksona 2009. godine.

Komentari: 0

Novi komentar