Srebrne ajkule se vratile u Crnu Goru

Mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 1999. godine i mlađi, koja se okitila srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu u Minsku doputovala je večeras u Tivat.
Objavljeno: 03. 09. 2018 - 20:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Presrećni smo ostvarenim rezultatom na šampionatu. Naravno, ostaje žal zbog poraza u finalu, ali znajući da smo dali posljednji atom snage, poraz djeluje lakši. Šampionat je bio veoma naporan. Imali smo mali broj rotacija, a odsustvo Perkovića nas je dodatno oslabilo. Ova medalja predstavlja potvrdu da je Crna Gora i dalje u samom vrhu svjetskog i evropskog vaterpola i daje nam podstrek za dalje uspjehe.”, kazao je po dolasku reprezentativac Dušan Matković i dodao:

“Naporno smo radili cijelo ljeto i na kraju, trud se isplatio. Ovim putem zahvalio bih se saigračima i stručnom štabu na inzvarednoj atmosferi koju smo stvorili. Bez nje, ovog uspjeha ne bi ni bilo. Za kraj, naglasio bih da mi je bila velika čast da se borim za svoju zemlju i da doprinesem ovom uspjehu. Nadam se da je ova medalja samo uvertira za buduće uspjehe naše reprezentacije kojih će, siguran sam, još mnogo biti”.

Svečani prijem za naše vaterpoliste Ministarstvo sporta Crne Gore upriličiće u srijedu u 12 sati u Vili Gorica.

Komentari: 1

GRAĐANSKI

04. 09. 2018 - 09:04

BRAVO VI GA !!! SJAJNI STE !!!
Novi komentar