Konferencija za novinare

Počinje prodaja ulaznica za mečeve Budućnost Voli, evo i cijena sezonskih karata

Interesovanje za kupovinu sezonskih karata je veliko i do sada je više od dvije hiljade navijača rezervisalo svoje mjesto u dvorani Morača za utakmice Budućnost Volija u Evroligi, ABA Ligi i domaćim takmičenjima, saopšteno je iz podgoričkog kluba.
Objavljeno: 04. 09. 2018 - 14:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Navodi se da kupovina sezonskih ulaznica zvanično počinje sjutra.

Direktor prodaje karata Vuk Pejović kazao je da je podgorički klub pokušao da nađe način da gledaocima visoke i manje platežne moći omogući da kupe sezonsku ulaznicu na više rata kod dvije banke.

"Dali smo priliku svim slojevima društva da budu dio spektakla. Trudili smo se da sezonskom kartom uštedimo svima koji su odlučili da isprate cijelu sezonu od 15 do 30 odsto. Kupovina sezonskih karata počinje sjutra i trajaće sve dokle bude interesovanja. Karte se mogu kupiti u Super Voliju, na inprovizovanom štandu kluba”, kazao je Pejović na konferenciji za novinare.

On je rekao da se sezonske karte mogu kupiti od 140, 180, 240 i 300 eura za tribine, odnosno od 300, 500 i 2.000 eura za parter.

“Određene su i cijene pojedinačnh ulaznica i one zavisno od sektora i kategorije koštaju 15, 10 i 7 eura za Evroligu, odnosno 7 ,5 i 3 eura za ABA ligu”, kazao je Vujović.

On je naglasio da je najveće interesovanje za sektor centralno, lijevo i desno od lože.

“On je odmah planuo, kao i sektori vrijednosti od 180 eura, gdje su prošle sezone bile klupe protivničkog i našeg tima. Sa najvjernijim navijačima napravićemo dogovor o njihovom sektoru, oni će imati svoje mjesto”, kazao je Pejović.

Zamjenik izvršnog direktora Marko Šegerec kazao je da će navijači kupovinom sezonskih karata pokazati podršku i privrženost klubu na terenu, a ujedno omogućiti mu što veće samofinansiranje kao model kome teži Evroliga.

“Najveću podršku navijači daju, osim navijanjem, kupovinom sezonskih karata. Na dosadašnjem interesovanju im zahvaljujem. Nadam se da ćemo napraviti kontinuitet koji će pokazati privrženost klubu bez obzira na rezultate tima”, kazao je Šegerac.

Ekspert za korporativnu komunikaciju u Telekomu, Jelena Radonjić-Đurković kazala je da je toj kompaniji veliko zadovoljstvo što je kao dugogodišnji partner KK Budućnost.

“Telekom će u okviru svog Premium programa omogićiti kupovinu sezonskih karata na šest i 12 mjesečnih rata. Karte će moći da se kupe u Super voliju. Drago nam je što i na ovaj način pružamo podršku klubu, a navijačima omogućavamo da po povoljnim uslovima obezbijede sezonske karte”, kazala je Radonjić-Đurković.

Predstavnik NLB Banke, Dušan Ivančević kazao je da je ponosan što je nastavljena saradnja dva uzorna kolektiva.

“Kao navijač drago mi je što se Budućnost na velika vrata vraća u Evroligu. NLB i klub dijele iste vrijdnosti i teže uspjehu, fer pleju. NLB banka omogućiće kupovinu sezonskih karata svih karticama do deset rada bez kamate i naknade”, kazao je Ivančević.

Komentari: 1

Miso

04. 09. 2018 - 16:48

Direktor za prodaju karata?!?! Da li se skola za to za imanje zavrsava naUDG ili u Travniku?Cirkus.
Novi komentar