Skandal u Vranju

Biznismen Cvetković osumnjičen da je objavio erotske fotografije sutkinje

Sutkinja Marija Janićijević iz Vranja, čije su golišave fotografije osvanule u medijima, tvrdi da ju je biznismen Zvonko Cvetković prevario predstavljajući se kao sudija Vrhovnog kasacionog suda. 
Objavljeno: 08. 09. 2018 - 09:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kada je shvatila da je obmanuta, navodno je pokušala da prekine vezu sa osumnjičenim, ali je on počeo da je ucjenjuje.

Ovo su saznanja do kojih se došlo u istražnom postupku protiv Zvonka Cvetkovića, a do sada su saslušana dvojica advokata, stražar suda u kojem Marija radi, kao i njeni roditelji.

- Počela je da se raspliće mreža prevare u koju je moja klijentkinja uvučena. Uz sve to, ona je mjesecima i proganjana - tvrdi branilac sudije advokat Dragan Nikolić. - Marija je ovdje oštećena, ali i njeni bližnji. Svi su zloupotrebljeni, jer su vjerovali da je Cvetković u stvari Vesko Krstajić, sudija Vrhovnog kasacionog suda.

Marija je bila u zabludi mjesec dana, dok nije otkrila o kome je riječ, a onda su uslijedile prijetnje i ucjenjivanja, tvrdi Nikolić:

- Cvetković joj je prilikom upoznavanja rekao da postoje mnogobrojne pritužbe na njen rad, te da će joj on pomoći da se to riješi. Kada je ona shvatila da je prevarena i kada je pokušala da prekine kontakt, on ju je ucjenjivao da će objaviti fotografije koje su krišom slikane. Uz sve to, prijetio je i da će ispričati mnogobrojne neistine o njoj.

Kako saznaju Novosti, u toku je vještačenje svih mobilnih telefona optuženog Cvetkovića, biće saslušani još neki svjedoci, i vjerovatno će istraga biti okončana do kraja mjeseca.

- Tražićemo produženje pritvora, jer je riječ o čovjeku koji iza sebe ima ozbiljne optužbe - navodi Nikolić.

Komentari: 2

prevario je

08. 09. 2018 - 14:07

A da je bio portir u sudu bil se skinula ? Sto ono pjevaju "zalud mala skola prevari te nepismeni lola " Bice napad na sluzbeno lice he he .
Tule

08. 09. 2018 - 15:27

Taj fazon, moraće se grebati i štipati
Novi komentar