Obišli dvoranu

Predstavnici Eurolige: Impresionirani smo Sportskim centrom "Morača"

Danas su predstavnci Eurolige u zvaničnoj posjeti SC Morača, sa ciljem da izvrše sve potrebne kontrole tehničkih prilagođavanja postavljenim standardima. Vođa tima, Ross Clarke delegiran od strane IMG Productions i Zoran Zoričić, direktor produkcije Sport kluba, prilikom sastanka sa Draganom Bokanom, predsjednikom KK Budućnost Voli nisu krili zadovoljstvo postignutim.
Objavljeno: 13. 09. 2018 - 16:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Došli smo sa visokim očekivanjima, ali moram priznati da smo potpuno impresionirani. Zadivljeni smo šta ste i koliko uradili u ovako kratkom roku i od srca vam čestitam na tome. Sportski centar izgleda odlično, vaši navijači će biti oduševljeni. Svi potrebni tehnički standardi ispoštovani su do najsitnijih detalja. Pored toga, učinjeno je i više od toga, svi uslovi su na viskom nivou", izjavio je predstavnika Arena Inspection, Ross Clarke.

Zoran Zoričić je u ime produkcije Sport klub zadužen za kontrolu svih potrebnih uslova za kvalitetan TV prenos. "Prije svega ću reći da ovako nešto na području koje pokrivamo do sada nismo imali. Sva naša očekivanja su prevaziđena, izuzetno sam zadovoljan kao neko ko je odgovorno lice za prenose koje će gledati milioni ljudi, da smo u prilici da zahvljaujući KK Budućnost Voli imamo mogućnost da realizujemo svoj rad na najvišem nivou. Čestitam gospodinu Bokanu i njegovom timu na odlično obavljenom poslu".

Komentari: 2

Jovana

13. 09. 2018 - 18:57

Svaka cast na odlicno obavljenom poslu pa da uzivamo u pobjedama nase Buducnosti.
Jovo

13. 09. 2018 - 20:25

Covicu placi slobodno.
Novi komentar