Ljubavna priča Blake i Ryana: Zaljubili su se na duplom sastanku

Bilo je jako smiješno što smo se našli na zajedničkoj večeri, ona s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre usprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak, rekao je Reynolds 
Objavljeno: 15. 09. 2018 - 23:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Glumica Blake Lively (31), najpoznatija po ulozi Serene Van der Woodsen u 'Tračari' i kanadski glumac Ryan Reynolds (41) već su šest godina u braku i jedan su od najpoznatijih holivudskih parova, a njihova romansa imala je neobičan početak. 
Upoznali su se 2010. godine na setu filma 'Green Lantern', ali tada su oboje bili u vezi. Blake je bila s Pennom Badgleyjem (31), kolegom iz 'Tračare' s kojim je i u seriji imala ljubavni odnos, a Ryan je bio u braku s trenutno najplaćenijom glumicom Scarlett Johansson (33)

Nakon upoznavanja, sprijateljili su se i ostali u kontaktu. Godinu dana nakon, oboje su prekinuli s tadašnjim partnerima, ali su brzo pronašli nove. Otišli su na 'dupli spoj' koji se odvio drugačije nego što je bilo planirano - Ryan i Blake su se zaljubili jedno u drugo. 

- Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno što smo se našli na zajedničkoj večeri, ona s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre usprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak - rekao Reynolds. 

Otkako su zajedno, konstantno međusobno zbijaju šale i zadaju jedno drugome 'vragolaste udarce' putem društvenih mreža. Jednom prilikom je Ryan čuvao djecu, a Blake je bila odsutna zbog posla. 

- Moja žena snima film u inostranstvu, tako da imam puno vremena da se pravim da čuvam djecu. Ona vjerovatno ispunjava papire za razvod dok mi ovdje razgovaramo - tada se javno našalio Reynolds. 

Par je nedavno proslavio šestu godišnjicu braka, a i tada se Blake odlučila našaliti na račun svoga supruga. 

Ko treba dostavno vozilo? Od sada vozim samo ovo. Suptilan, predivan i o moj Bože, ogroman si - komentisala je glumica Ryanu ispod fotografije. 

Sretni par je bračne zavjete razmijenio u južnoj Karolini, a za sada imaju kćeri Inez (1) i James (3). 

Komentari: 0

Novi komentar