Predsjednik opštine Kotor razriješio člana odbora Komunalnog

Jokić umjesto Borovića planira da postavi Jonicu

Predsjednik kotorske opštine Vladimir Jokić smijenio je člana odbora direktora Komunalnog preduzeća Ljubenka Borovića.
Objavljeno: 18. 09. 2018 - 06:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

U rješenju o razrješenju kratko stoji da ono stupa na snagu danom donošenja, a biće objavljeno u „Službenom listu Crne Gore - opštinski propisi“.

Na mjesto Borovića Jokić, prema saznanjima kotorskog Skala radija, planira da imenuje Snežanu Jonicu, direktoricu administrativnog sektora u preduzeću Luka Kotor AD. Prethodno je inicijativu za smjenu pokrenuo Klub odbornika SNP-a, partije čiji je Borović član.

Inače, kotorski odbor SNP-a nije lojalan lideru partije Vladimiru Jokoviću, pa je on najavio, kako je to Pobjeda pisala, njegovo rasformiranje. Formalni povod za inicijativu o razrješenju bio je to što je Borović uvrstio u dnevni red povećanje plate zaposlenima, u trenutku kad preduzeću prijeti finansijska blokada zbog sudskog spora sa advokatskom kancelarijom Ćirković u Kotoru.

Predsjednik opštine Vladimir Jokić je inicijativu, kako ovaj radio nezvanično saznaje, uputio predsjednici SO Kotor Dragici Perović, a ona ga je obavijestila da Skupština ne funkcioniše i zamolila ga da on, shodno svojim zakonskim ovlašćenjima, donese rješenje o razrješenju, što je Jokić i uradio. Skupština kotorske opštine ne funkcioniše gotovo od početka godine. Održana je samo jedna sjednica i započeta druga.

Komentari: 3

Sta se radi...

18. 09. 2018 - 09:06

Jonica je ocigledno ekspert za sve.
Kosta

18. 09. 2018 - 09:17

Nisu krivi oni,krivi smo MI !
Ana Kotor

18. 09. 2018 - 09:19

Stvarno, sramota! Jonica iz Bara se seta sa mjesta na mjesto..a iz Kotora ljudi ne mogu da se zaposle
Novi komentar