U Budvi

Umalo incident, Slovinić bacio Bečiću člansku kartu na sto

U budvanskom restoranu La Villa, prije nekoliko dana, umalo je došlo do incidenta, kada je bivši član Izvršnog odbora i Opštinskog odbora Demokrata Goran Slovinić iz Budve vratio člansku kartu ove partije predsjedniku Aleksi Bečiću.
Objavljeno: 20. 09. 2018 - 08:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je već ranije javno saopštio da se povukao sa svih funkcija u Bečićevoj partiji, ali je tvrdio da je i dalje član Demokrata.

Slovinić je ušao u budvanski restoran i prišao Bečićevom stolu za kojim su bili još neki funkcioneri Demokrata, saznaju Dnevne novine. Ovaj budvanski ugostitelj je izvadio člansku kartu i upitao Bečića da li ga poznaje.

“Sada me ne znaš, a stalno si dolazio u moju kuću i restoran gdje smo organizovali skupove. Tada si me ljubio kao i moje roditelje, a sada se praviš da me ne poznaješ”, kazao Slovinić.

On je još ranije saopštio da mu se nakon izbora Bečić nikad više nije ni javio i da je zaboravio na sve koji su krvarili za njega i partiju.

“Prođi me se”, kazao je kratko Bečić Sloviniću.

Očigledno je Slovinića takva Bečićeva reakcija još više iznervirala, pa je počeo da viče na funkcionere Demokrata.

“Poznavali ste me i svašta obećavali kada sam radio po terenu i dovodio vam birače. Treba da se stidite svog ponašanja”, rekao je Slovinić i bacio člansku kartu na sto.

On je funkcionerima Demokrata uputio još nekoliko pogrdnih riječi i napustio restoran.

Goran Slovinić je potvrdio nezvanična saznanja Dnevnih novina.

“Tačno je da je bilo nervoze prilikom susreta sa liderom Demokrata Aleksom Bečićem i tačno je da sam mu vratio člansku kartu ove partije, ali ne želim da pričam o tome. Konačno, više nisam član Demokrata i pao mi je veliki teret sa pleća. Puno bolje se osjećam…”, kazao je Slovinić Dnevnim novinama.

Prema nezvaničnim saznanjima ovog lista, Slovinić je prigovorio Bečiću i to što se “nije udostojio nijednu kuću više da obiđe poslije izbora, jer mu više ne trebamo”.

“Računaš da si uzeo glasove i sad te briga za narod”, kazao je Slovinić Bečiću.

Do Slovinićevog nezadovoljstva radom Demokrata došlo je zbog moratorijuma na izgradnju u centru Budve. On na samom šetalištu u Budvi ima kuću i restoran i kako tvrdi jedini ne može da gradi, iako su mu Demokrate obećale da će moći kada oni dođu na vlast.

Komentari: 8

nick

20. 09. 2018 - 08:43

Ajde ne dramite, pa što je ovdje vijest? Ovo samo pokazuje da su u pravu sto su proglasili moratorijum. Ovaj je samo lično gledao .
Trik

20. 09. 2018 - 10:30

Ma nemoj, ma da je Milu neki clan DPS bacio kartu nebiste stajali sa srecnim komentarima. Licemjeri.
Boni

20. 09. 2018 - 20:08

Ada Milo poznaje svačije roditelje. Licemjeru
gastoz

20. 09. 2018 - 10:17

Tako mi ovih "funkcionera". Tragi-komedija.
dok mu valjas

20. 09. 2018 - 10:18

Vecina je takva od najblize familije do sefova parija i ministara . Zato ne treba vjerovati obecanjima no naplatiti odmah e te sjutra ne poznaje .
Razocaran

20. 09. 2018 - 10:47

Sve ce im vise bacati clanske..
Kekec

20. 09. 2018 - 13:27

Ufff sto me briga. Znao sam da su pestokupljevina kada su Mi na vrata dosliZsmijao sam im se Tada, smijem im se i Sada. Hahaha > hahahaahaaa!
Tg pg tg pg

20. 09. 2018 - 17:51

Utopljenik
Novi komentar