Incident u Kraljevom parku u PG

Srednjoškolca pretukli vršnjaci iz škole

U podgoričkom Kraljevom parku juče su u popodnevnim časovima vršnjaci pretukli osamnaestogodišnjeg P.P., učenika četvrtog razreda Srednje mašinske škole “Ivan Uskoković”. Naime, iz još nepoznatih razloga, došlo je prvo do verbalnog a zatim i do firzičkog obračuna između mladića.
Objavljeno: 21. 09. 2018 - 08:10 Promjenite veličinu teksta: A A A
Srednjoskolca pretukli vrsnjaci iz skole
Ilustacija

Nekoliko njih u parku je nasrnulo na P.P., udarali su ga nogama i rukama nanosivši mu povrede koje, prema informacijama Dnevnih novina, na svu sreću nijesu bile teže.

Mladić je hitno prebačen u Urgentni centar gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Njegovi roditelji, nakon što su saznali za ovaj događaj, otišli su u Centar bezbjednosti Podgorica i prijavili slučaj.

Nakon što mu je u Urgentnom centru pružena pomoć, mladić se pridružio roditeljima kako bi protiv vršnjaka iz škole podnio prijavu i ispričao šta se tačno dogodilo. Izjave su uzete i od mladića koji su pretukli P.P., a neki od njih u CB su došli u pratnji roditelja jer još nijesu punoljetni.

Da li su u Srednjoj mašinskoj školi upoznati sa tim da se incident dogodio, novinari Dnevni novina nijesu uspjeli da saznaju, jer nijesu odgovarali na njihove pozive.

Komentari: 3

džoni

21. 09. 2018 - 09:12

Omladini treba davat da povremeno obavljaju teže fizičke poslove. Da ne kažem da bi ih trebalo poslat u gulag da potroše malo te negativne energije. Dobro bi im učinjelo. Sramota.
agresija

21. 09. 2018 - 09:48

Nema tu ovo ono to treba u korijenu sjeci jos u djecjem vrticu suzbijati .
Leonida

21. 09. 2018 - 22:09

Ttrba poceti od roditelja pa onda dp djece reddom. Napraviti ozbiljan pristup. Stroge kazne za roditelhe a za djecu i vp dom , nadzor i kontrola. Ako hocemo da evoluiramo kao drustvo...u suprotnomnam nema buducnosti...
Novi komentar