Mario Milošević poznavao Olivera Ivanovića, ali tvrdi da nema veze sa ubistvom

Kosovska policija ispitala je Marija Miloševića u vezi ubistva političkog lidera Srba na Kosovu Olivera Ivanovića, piše Koha ditore.
Objavljeno: 21. 09. 2018 - 12:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tokom svog pritvora, saznaje Koha ditore, Milošević je rekao da poznaje Ivanovića. Ova izjava je "mobilisala" istražna tijela i prije dva dana, po nalogu Specijalnog tužilaštva je ispitan.

Međutim, Milošević je pred istražiteljem rekao da nema nikakve veze sa Ivanovićevim ubistvom i da nema nikakva saznanja u vezi sa tim.

Ipak, priznao je da ga je poznavao.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u Kosovskoj Mitrovici.

Mario Milošević uhapšen je u julu na Kosovu, po potjernici podgoričkog Interpola, zbog sumnje da je sa Igorom Mašanovićem i Vukanom Vujačićem počinio krivično djelo teško ubistvo na štetu Radomira Đuričkovića iz Cetinja 10. oktobra 2016. na Cetinju.

Komentari: 1

GRAĐANSKI

21. 09. 2018 - 14:14

1. Oliveru Ivanoviću nije tođa'olje bilo potrebito da se pleka đe mu nije mjesto i đe nije nimalo pripada - Crnogorac iz Kučah se bori(jo) za srbaljsku stvar i interese (po fizionomiji mu se viđelo da niđe gena jednoga srbaljskoga nije ima'); 2. Udovica mu nije nikako bila prikladno obučena u onojzi crnini (ono skoro kad je izgubljeni A. Vučić boravijo na albansko Kosovo).
Novi komentar