DPS: Abazović da saopšti svoja saznanja nadležnim organima

“Dritan Abazović kao poslanik i, valjda, odgovoran građanin, morao je nadležnim organima da saopšti podatke, koje očigledno posjeduje, o oružanom napadu na novinarku Oliveru Lakić.  Umjesto takvog postupka, Abazović je izabrao da, bez ikakvih činjenica i elementarne odgovornosti, za pucanje na novinarku Lakić optuži policiju i tako, preko jednog medija, optuži kompetan sastav Ministarstva unutrašnjih poslova”, saopštili su iz DPS-a.
Objavljeno: 21. 09. 2018 - 12:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dodali su da “takvo ponašanje Abazovića ne iznenađuje”

“ S obzirom na to da sam nije dovoljno odgovoran prema državnim institucijama zemlje u kojoj obavlja jednu od najznačajnijih funkcija, očekujemo da će nadležni  organi  preduzeti zakonske mjere i pozvati poslanika Abazovića da saopšti sve činjenice kojima raspolaže o slučaju napada na Lakić, što bi trebalo da olakša dalju istragu. Naravno, ostaje Abazovićeva lična obaveza da komesara Hana izvijesti o svojim saznanjima i time relaksira poziciju države čiji je predstavnik i građanin. Ukoliko se pokaže da ovaj rent-a-političar nema nikakva saznanja, potvrdiće se naša više puta ponovljena teza o njegovoj dokazanoj neodgovornosti i sklonosti ka manipulaciji”, saopštavaju iz DPS-a.

Istakli su da je Abazović tendenciozno plasirao ovakvu izjavu, “učestvujući u još jednom propalom medijskom spinu, u pokušaju da skrene pažnju sa skandala u kojem se našao zbog posjete Tajvanu”

“ Uzalud svi napori, jer će to ostati trajna blamaža i neizbrisiva mrlja na njegovoj inače nečistoj političkoj biografiji”, zaključili su iz DPS-a.

Komentari: 4

Normalno da zna - Uloga Željka

21. 09. 2018 - 14:03

Normalno da Abazović zna ko je pucao na Lakićevu. On je dobrosa Željkom. To je bilo "samonaručeno" iz "Vijesti" - od Željka i Lakićeve. Dokazi za to su činjenice da je pucano iz vazdušnog pištolja, Pored toga, Željko je bio na par metara od mjesta događanja. Prvi je dotrčao i sklonio metak. Abazović ima zadatak da istragu usmjeri u drugom pravcu. Đoko Orlandić
Posilni

21. 09. 2018 - 14:24

Ako je neko mislio da je Abazović čovjek od integriteta, grdno se prevario. On je samo jedan mali, obični, čak ne ni portparol, već spiker Vijesti i Žarka R.
Tesla

21. 09. 2018 - 14:56

Nemanja je kao i Medo: puno prazne price i sci-fi anegdota. Na kraju ce kao i njegov opozicioni drugar reci: rekla maca,cuo od nekog,reka mi jedan coek na jednome mjestu........itd.itd.Nego , kako vi u Taj-vanu hahahahah.
Dripac da se ponasa gospodski?

21. 09. 2018 - 18:38

Da on postuje zakon i norme ponsanja koje dolikuju jednon parlamentarcu? A i vi iz DPS-a ga vala pretjeraste!
Novi komentar