Marković primio Vukovića

Vlada će preduzeti sve za brzu i kvalitetnu realizaciju kapitalnih projekata u Glavnom gradu

Predsjednik Vlade Duško Marković primio je gradonačelnika Glavnog grada Podgorice dr Ivana Vukovića.
Objavljeno: 21. 09. 2018 - 13:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sastanku je analiziran status svih kapitalnih projekata koji se realizuju u Glavnom gradu i to: Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda vrijednog 50,5 miliona eura, Jugozapadne obilaznice – projekta vrijednog 15 miliona eura, Zapadne obilaznice, bulevarā prema Danilovgradu i Tuzima u nastavku Bulevara Vilija Branta na Zlatici. Premijer Marković je izrazio punu podršku Vlade realizaciji ovih projekata rekavši da će Vlada preduzeti sve aktivnosti iz svoje ingerencije kako bi u saradnji sa upravom Glavnog grada ovi projekti bili što brže i kvalitetnije izvedeni sa ciljem nastavka razvoja Podgorice kao modernog grada i boljeg i kvalitetnijeg života građana.

Bilo je riječi i o daljem unapređenju određenih zakonskih rješenja koja se tiču modernizacije naplate poreza od strane lokalnih organa vlasti.

Sastanku su prisustvovali ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, ministarka javne uprave Suzana Pribilović, državna sekretarka u Ministarstvu finansija dr Nina Vujošević, i zamjenici gradonačelnika dr Slađana Vujačić i Časlav Vešović.

Komentari: 1

Prijem

21. 09. 2018 - 14:46

Kada je puštio brke ovaj Vuković. Možda je ovo Miško umjesto njega.
Novi komentar