Dvije akcije policije

Tri osobe uhapšene, presječen lanac trgovine marihuanom

  Policija je juče i danas, u dvije odvojene aktivnosi, zaplijenili 172 kg skanka i 1,73 kg marihuane. Time su spriječeni krijumčarenje i ulična prodaja droge. Tri lica su uhapšena, saopšteno je iz Uprave policije.
Objavljeno: 22. 09. 2018 - 13:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su danas presjekli lanac krijumčarenja narkotika iz Albanije u Crnu Goru i tom prilikom zaplijenili  oko 172 kilograma opojne droge marihuana tipa skank i lišili slobode jednog crnogorskog i jednog srpskog državljanina. Ova dva lica, D.V. (36) iz Podgorice i B.B. (31) iz Subotice, su lišena slobode oko 00,10 časova u priobalnom dijelu Skadrskog jezera, u mjestu Šarova topola, kada su krenula da utovare šest džakova sa skankom u vozilo nakon što su ih iskrcala iz čamca kojim su skank, kako se sumnja, prethodno prokrijumčarila preko jezera iz Albanije.

marihuana-3

 

Osumnjičeni su pokušali da pobjegnu ali ih je policija sustigla.

Policija je juče izvršila pretres stana koji koristi I.P. (27) iz Budve i pronašli i oduzeli osam pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana a koja je, kako se sumnja, bila namijenjena tzv. uličnoj prodaji.

Zaplijenjeno je ukupno 1.730 grama ove opojne droge.

Osumnjičeni je lišen slobode.

marihuana-2

Sva tri osumnjičena lica će, uz krivične prijave, biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinila krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Materije za koje se sumnja da su skank i marihuana će biti upućene Forenzičkom centru radi vještačenja.

 

 

 

Komentari: 0

Novi komentar