AMSCG: Mogući sitni odroni na sjeveru

U Crnoj Gori jutros je prohodnost većine puteva dobra, frekvencija umjerena, dok su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.
Objavljeno: 24. 09. 2018 - 07:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vozačima se savjetuje da voze oprezno i prilagođeno uslovima i stanju na putevima.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj-Krute obustavlja se saobraćaj od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Na dijelu puta Ski centar Kolašin 1450 do Ski centra Kolašin 600, zbog izvođenja radova, saobraćaj se obustavlja od 11 do 13 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 i i 14 do 16 sati.

Zbog manipulacije skela na stubu P2 na mostu Moračica autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 60 minuta u terminima od osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Do kraja radova na rekonstrukciji mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti privremeno obustavljen.

Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcilj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica zbog radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

Komentari: 0

Novi komentar