Turski mediji bruje o Emini i njenom momku

Navodna tajna veza Emine Jahović i 18 godina starijeg Sadetina Sarana zapalila je javnost. Skoro razvedena pjevačica se, prema pisanju tamošnjih medija, već malo više od mjesec dana viđa sa uglednim gospodinom koji se do sada razvodio dva puta i ima jednu kćerku.
Objavljeno: 24. 09. 2018 - 17:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Ja ne smatram da se porodica srušila. Ja ću sa Mustafom biti jako dobar prijatelj. On je dobar čovjek, prije svega. Što je jednom jedna gospođa meni u Novom Pazaru rekla: ‘Uvijek se udaj za onoga i izaberi onoga za brak ne za koga ćeš se udati, nego od koga ćeš se možda jednog dana razvesti – ističe za Ekskluzivno pjevačica.

Međutim, proteklih dana, turski mediji bruje o ljubavi sa Sadetinom, sa čijom se drugom ženom pjevačica poznaje! U pitanju je zubarka Enek Kulur, a dok su bili zajedno, rado su se viđali sa parom Jahović-Sandal na luksuznim proslavama po Istanbulu.

Bilo kako bilo, Emina i danas mudro ćuti, te informacija da je sa Sadetinom u vezi još uvijek nije ni demantovana ni potvrđena.

Komentari: 2

Pero

24. 09. 2018 - 18:12

Ima pametnijih tema od ove.
Daka

24. 09. 2018 - 21:03

Emina svaka čast. Ti bar tražiš frajere u okviru svoje nacije i vjere. Ove naše... nit imaju naciju nit vjeru. Ko ti zamjerio...
Novi komentar