Naručeno ubistvo

Britanski milijarder i njegova supruga ubijeni u Tajlandu

Tijela britanskog milijardera Alena Hoga i njegove tajlandske supruge pronađena su danas u njihovoj luksuznoj vili u Tajlandu, nedjelju dana posle njihovog ubistva koje je, kako se sumnja, naručio brat njegove supruge.
Objavljeno: 25. 09. 2018 - 11:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Hog (64) je ubijen hicima iz vatrenog oružja a njegova supruga Not Suden (60) udarcima čekića, rekao je za Frans pres komandant policije Manas Kerdusuko.

Tijela su nađena u iskopanim rakama dubokim oko dva metra na imanju njihove vile koja se nalazi u provinciji Fre, na sjeveru zemlje, dodao je on.

Istražitelji sumnjaju da je Varut Ratansadžakit, stariji brat supruge britanskog milijardera naručio dvostruko ubistvo i angažovao troje izvršitelja kojima je ukupno plaćeno 50.000 bata (oko 1.300 eura).

"Motiv ovog zločina je porodični i finansijski sukob koji dugo traje između bračnog para i Varuta Ratansadžakita", rekao je šef policije.

Dvojica od trojice angažovanih ubica su uhapšeni i dva naloga za hapšenje izdata su za trećeg osumnjičenog i za brata ubijene Not Suden.

Alen Hog, inženjer i poslovni čovek porijeklom iz Edinburga, prije više godina preselio se u Tajland gde je izgradio luksuznu vilu, prenose britanski mediji. Oni pišu da je više mrlja krvi pronađeno oko bazena u njegovoj kući.

Komentari: 0

Novi komentar