SNP

Tražili od Brajovića da objasni propuste u gradnji autoputa

Socijalistička narodna partija (SNP) tražila je od nekadašnjeg ministra saobraćaja Ivana Brajovića da objasni propuste u gradnji najvećeg infrastrukturnog projekta u Crnoj Gori, auto-puta Bar-Boljare, čime će se dodatno zadužiti građani.
Objavljeno: 25. 09. 2018 - 14:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz SNP-a su naveli da su svakodnevno svjedoci da je Vlada postupala neodgovorno i da će zbog projekata koje je zaboravila da planski predvidi, dodatno zadužiti građane da plate još milione eura koji su mogli biti uloženi u druge projekte.

“Posebna odgovornost leži na tadašnjem ministru saobraćaja, a sada predsjedniku Skupštine iz redova Socijaldemokrata (SD), Ivanu Brajoviću. Brajović snosi odgovornost za propuste i zahtjevamo da nam da objašnjenja na ove sumnjive radnje”, navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a su pitali Brajovića da li će objasniti javnosti tu 'igricu' na račun poreskih obveznika.

“Koliko će se na kraju novca potrošiti zbog vaših propuštanja da radite svoj posao na valjan način”, pitali su iz SNP-a.

Oni smatraju da dobar dio gradnje, a i “ugradnja” vrha vlasti u tom projektu treba da zabrine svakog dobronamjernog pojedinca.

SNP je, kako su kazali, od prvog dana istininski podržavala razvoj putne mreže, posebno izgradnju tog istorijski bitnog projekta za Crnu Goru.

“Smatramo da će taj put mnogo pomoći razvoju svih naših prirodnih potencijala i povezati sjever i jug. Ako zbog ničeg drugog, svaki odgovoran građanin podržava gradnju zbog svih opasnosti koje putni pravac kroz Platije donosi učesnicima u saobraćaju”, navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a su poručili da će kada dođu na vlast zajedno sa ostalim kolegama iz opozicije, potencirati ispitivanje svih propusta koje je učinila aktuelna vlast i tražiti odgovornost za njihova postupanja pred nezavisnim institucijama.

Komentari: 2

nikšićanin

25. 09. 2018 - 16:35

Vi jedino možete na vlast u PLUŽINE a i tamo neče te dugo ,jer će te nestati sa politićke scene.
Wilkins

26. 09. 2018 - 11:58

UH !!! U Nikšiću je katedra za jezik i književnost. Očeši se makar o nju. Tvoja pismenost je ZAPANJUJUĆA.
Novi komentar