Osumnjičeni za prijetnje zvaničnicima

Milatović prebačen u Spuž

Vlatko Milatović (57)  koji je uhapšen je zbog sumnje da je prijetio predsjedniku države Milu Đukanoviću, premijeru Dušku Markoviću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću, glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću i biznismenu Branislavu Mićunoviću nakon saslušanja je prebačen u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, saznaje Portal Analitika.
Objavljeno: 01. 10. 2018 - 11:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na snimku koji je kružio društvenim trežama vidi se muškarac sa fantomkom koji za sebe tvrdi da je plaćeni ubica i traži da se puste na slobodu Ranko Radulović, Erogen Brajović i Igor Vukotić.

Dok upućuje prijetnje, opisujući da će likvidacije počiniti snajperom, Milatović u jednom trenutku otkopčava rajfešlus na farmerkama i pokazuje polni organ, nastavljajući sa prijetnjama i psovkama. Sudeći po sjenkama, vulgarni čin, kako se vidi snima jedna osoba, dok druga stoji pored nje i čuje se njihov smijeh.

Policija je u medjuvremenu uhapsila dva maloljetnika - M.D. (16) i D.S. (17) - zbog sumnje da su ga snimali dok je upućivao prijetnje.

Komentari: 1

OPASAN TIP

01. 10. 2018 - 11:43

Dobro je te ste ga sklonili,
Novi komentar