U organizaciji "AR Scouting managment agency"

Kasting za nova lica u Podgorici i Herceg Novom

Modna agencija "AR Scouting managment agency" organizuje još jedan u nizu kastinga za nova lica.
Objavljeno: 04. 10. 2018 - 19:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kasting će se održati 13. oktobra u Podgorici, u Soko gym-u Mall of Montenegra u 13 sati, dok će dan kasnije u 16 sati biti održan u Herceg Novom, u prostorijama teretane 2000 hotela Plaža na Savini.

- Svi koji prođu kasting, kreću na kratku obuku. Tokom obuke polaznici će se pored pravilnog hoda, držanja, stava, poziranja u prisustvu našeg fotografa, obučiti i u pogledu zdravih stilova života. Takođe, biće u prilici i da se upoznaju sa svim obavezama koje ih čekaju prilikom odlaska na inostrano tržište, a biće upoznati i sa svojim pravima - saopšteno nam je iz "AR Scouting managment agency".

Oni dodaju i da kad je riječ o djeci, stavljaju akcenat na socijalizaciji, edukaciji i usmjeravanju, a sve u saradnji s roditeljima, u zavisnosti od dječjih sklonosti i interesovanja.

- Pozivamo sve zainteresovane mladiće i djevojke, uzrasta od 14 do 22 godine da dođu na kasting. Na kasting se dolazi u ravnoj obući, bez šminke i puštene kose. Za djecu do 12 godina, obavezno je prisustvo jednog od roditelja na kastingu - poručili su iz agencije.

Komentari: 1

fotograf

05. 10. 2018 - 07:36

Jedno od rijetko profesionalnih agencija, koja pruza mogucnost obuke i nakon toga i rada u inostranstvu u poslovima manekenstva i modelinga. Sve preporuke.
Novi komentar