Predsjednik Srbije će tražiti informacije o incidentu

Vučić: Navijači PSŽ se nijesu čuli, pa su motkama iskalili bijes

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, tražiće od Francuske informacije o incidentu i imena huligana koji su u Parizu napali navijače Crvene zvezde.
Objavljeno: 05. 10. 2018 - 12:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Navijači Zvezde napadnuti su poslije utakmice sa Pari Sen Žermenom, u drugom kolu Lige šampiona.

Masovna tuča navijača PSŽ i Zvezde ispred "Parka prinčeva" VIDEO

Vučić je rekao da je njima teško palo što ih niko, ni na njihovom stadionu, nije primijetio, iako su imali ubjedljiv rezultat.

"Nijesu mogli da se čuju od gostujućih navijača, kojima je inače bilo zabranjeno prisustvo, pa su riješili motkama da iskale bijes", rekao je Vučić

"Kao što smo mi uredno slali izvještaje kao država Francuskoj za one koji su progonili i učestvovali u ubistvu Brisa Tatona, tražimo isto to od njih, da pošalju imena huligana koji su napali navijače Zvezde", rekao je Vučić novinarima u Beogradu. 

Vučić je rekao da će Srbija tražiti da vidi i na koji način su ti kriminalci kažnjeni. 

"To je posao jedne suverene države i ukoliko se neki od tih kriminalaca sa fantomkama i motkama pojavi ovdje, razumije se da ćemo nastaviti dalju saradnju s francuskim službama u skladu sa politikom daljeg procesuiranja", podvukao je Vučić

Komentari: 3

Objektivni

05. 10. 2018 - 12:59

A navijaci PSŽ poslije pola sata vec poceli da napustaju utakmicu . Zijevali od dosade . A ovaj se sad javlja . Svukuda li su Srbi diskriminisani majko sveta . Nema zemlje na svijetu gdje ih nicim izazvani ne progone . Uzas . Suze mi na oci naviru . Srbi i oni Rohandzini u Burmi . Trecih nema .
Tesla

05. 10. 2018 - 13:40

Vjerovatno su i tamo ugrozeni.Cudo da se Mandic ne zali,Ili Dodik pa i Amfi. LoL
Amfilohijeva šarenica

05. 10. 2018 - 15:07

Narediće borbenu gotovost na najvišem nivou.
Novi komentar