U centru PG

Crnogorci i Srbi zajedno u noćnom provodu pred istorijski meč

"Hrabri sokoli" spremni su za duel sa Srbijom.
Objavljeno: 11. 10. 2018 - 08:05 Promjenite veličinu teksta: A A A
Crnogorci i Srbi zajedno u nocnom provodu pred istorijski mec
Foto: reprezentacija.me

U tim se vraća i Stevan Jovetić kojeg se gostujuća reprezentacija najviše i pribojava.

Zbog utakmice u Ligi nacija, pojedine ulice u Podgorici, u blizini stadiona pod Goricom biće zatvorene za saobraćaj za sve kategorije vozila, saopšteno je iz Uprave policije.

Javnost moli navijače za fer i korektno navijanje, a koliko poštovanje vlada među igračima oba tima govore i izjave pojedinih fudbalera prethodnih dana.

Još jedan dokaz da su Crna Gora i Srbija ipak bratske države kao što to reče i Boske Damjanović jeste fotografija na kojoj su igrači oba tima u jednom od podgoričkih lokala.

Ulogu “domaćina” preuzeo je Stefan Mugoša, u društvu se našao i naš Filip Stojković, a najveća pažnja usmjerena je na napadača Fulama Aleksandra Mitrovića koji je sinoć bio prva zvijezda “čuvene” Bokeške ulice.

Komentari: 7

kuč

11. 10. 2018 - 10:34

Bravo ,tako pokažite Crnogorsko gostoprimstvo ,u kuću su vam došli . Noćas sportski navijati pa neka bolji pobijedi . Naprijed Sokolovi !!!
Gratis

11. 10. 2018 - 11:30

Nasi idu u nocni provod pred istorijski mec?? Pa to ne radi ni Drezga iz Pipera, nego su im sve misli koncetrisane na naredni mec koji ih ceka naredni dan
Mišo

11. 10. 2018 - 12:49

Ne treba vam ovo "ipak bratske države". Sr i CG jesu bratske države i vjerujte da nijedna prljava politika to ne može promijeniti dok smo mi živi
Krsto

11. 10. 2018 - 13:23

Crna Gora i Srbija jesu bratske države koliko i Srbija sa Hrvatskom ili Bosna sa Slovenijom - ništa manje i ništa više. Niti jedan sportski protivnik se ne vodi u "provod" prije borbe na terenu. Tu nema "S" od sporta.
Milo Vujovic

11. 10. 2018 - 18:08

Urednici šta puštate komentare,da su dvije bratske Države,a Moj komentar ne puštate što sa činjenicama to je suprotno,i vi Učestvujete u Posrbljavanje Crnogoraca i Puštate Svakakve komentare od srbijanskih došljaka,a Meni Blokirate komentare zato što sam Crnogorski Domoljub,a na srbijanska 2-3 portala Nama Crnogorcima Strogo su Zabranjeni bilo kakvi komentatori,a u Crnu Goru na par portala Svaki treći komentar je iz srbije i tzv.šumske i svi komentari i Uvredljivi se puštaju a ako neko pro Crnogorski voli da odgovori na Uvrede to se ne Pušta !! Ugledajte se na portale Hrvatske đe svi imaju pravo na Odgovor i đe su neki portali Ukinuli komentare,pa i vi ili dajte šansu svima na komentar i Odgovor ili jednostavno Ukinite komentare na vašem portalu,a ne puštate ako je neki urednik posrbica nepušta pro Crnogorske komentare ili obratno zavedite neki Red, i Poštujte Pravo govora,Nemojte da Navijate ni za DPS ni za Amfilohija ni za nikoga drugog,već za istinu i Pravdu !!
Еј соколе.

15. 10. 2018 - 17:06

Препознао сам да ниси завршио ни основну школу. Или је можда ово писаније на црногорском језику.
lolo

11. 10. 2018 - 18:16

Jezim se od ove patetike!
Novi komentar