Nastavljena polemika

Vukićević odgovorila Lekiću: Od 81 kandidata sa liste, DEMOS napustilo 74

Nezavisna poslanica Anka Vukićević, saopštila je danas da je od 81 kandidata sa liste DEMOS-a, tu partiju napustilo njih 74.
Objavljeno: 11. 10. 2018 - 10:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Prestanite da se krijete, kao što ste se nekad krili iza imena najbližih saradnika, iza DEMOS-a, od kog je nažalost svih nas koji smo istinski vjerovali u tu priču, zahvaljujući  Vama, ostalo samo ime”, navela je Vukićević u odgovoru Miodragu Lekiću.

Kazala je da nema diplomatske manire, ali ima kućno vaspitanje.

lista-demos“I na ovom nivou neću sa Vama polemisati. Moje ćutanje je bila poruka da razmislite što činite.P okušala sam da  zaštitim Vas, od Vas samog. Nimalo nije prijatno pokazati crnogorskoj javnosti na koji se način, nesuđeni predsjednik države, odnosi prema jednoj ŽENI,  dojučerašnjoj saradnici. Od mjerenja,, uračunljivosti “takođe bivše članice Predsjedništva, ŽENE,  Seade Sadiković,  došla je na red Ankina kultura i obrazovanje. Anku  nazivate još lopovom i diletantom! Emancipatorski, nego što”, navela je Vukićević.

Kako je dodala, "DEMOS, građanska priča sa Vama na čelu, vjerovali smo, bila je još jedna nada za Crnu Goru".

“Partija koju su podržali mnogi crnogorski intelektualci, ugledni kulturni radnici. Zakratko! Nije valjda da ste bez njihove podrške ostali zbog Anke, Seade, Srđe, Zorana, Aleksandre…Podsjetiću Vas, ako ste zaboravili, da je od 81 kandidata sa liste Demosa partiju napustilo 74. Kada od 81,, đaka“, školu“ napusti 74, valjda je do ,,profesora“, a ne do ,,đaka“, navela je između ostalog Vukićević.

 

Komentari: 5

Krempita

11. 10. 2018 - 12:12

Zamisi da si poslanica i da ti spočitavaju da ne umiješ da sastaviš saopštenje za javnost po 3 mjeseca i da ti je učešće u političkom životu omogućilo svekoliku emancipaciju i obrazovanost?! Koga ovaj narod plaća da se bori za njegove interese, strašno! Anka, ti si nulti nivo. Poklopi se ušima i ćuti, čvrsto drži tu platu i ne masiraj crnogorsku javnost. Lekić i šaka jada oko njega, tek treba da ćuti. Da se mjeri vaš lopovluk i mizerluk, mrtva trka ko bi izvukao deblji kraj.
Freeman

11. 10. 2018 - 12:33

Mogu ga napustiti svi,on je vlasnik ove partije do kraja života ,tako je presudila Suzana Pribilović !.
Zoran

11. 10. 2018 - 12:36

Lekicu je bolje da se vrati u italiju.
Freeman

11. 10. 2018 - 13:05

Nije bogami !.
Prazno- šuplje

11. 10. 2018 - 15:11

Lekic je prazna da nekazem šuplja priča.
Novi komentar