Emina Jahović u centru skandala: Veoma sam tužna

Emina Jahović uplovila je u romansu sa Sadetinom Saranom, a u centar skandala došli su kada su prozvani u jednoj emsiji da su proveli burnu noć u hotelu.
Objavljeno: 11. 10. 2018 - 15:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Voditeljke emisije “Söylemezsem Olmaz Programı” objavile su priču da su “Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u hotelskoj sobi, gdje su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe.”

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

Kada je Emina čula ove informacije, oglasila se i objasnila da je riječ o laži.

– Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dvije žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje djece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi – napisala je Emina na svom Instagramu.

 

Komentari: 1

Med & Mlijeko

11. 10. 2018 - 19:48

Pešterke pune energije kao stalno ,, nista strasno , neki vrisak tek da se čuje da se zna odakle se dolazi
Novi komentar