OD 20 SATI NA TVCG1

Počinje "Živa istina", gost Predrag Kojović

Gost Darka Šukovića, u emisiji koja otvara novu sezonu "Žive istine" na Javnom servisu, je Predrag Kojović, predsjednik Naše stranke, "najgrađanskije i najintelektualnije" partije u BiH. "
Objavljeno: 12. 10. 2018 - 11:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kojović u "Živoj istini", govori o rezultatima izbora u BiH, mogućnosti izazivanja političke krize zbog pobjede Željka Komšića nad Draganom Čovićem i ulaska Milorada Dodika u Predsjedništvo države.

Kakve su šanse da Dodik, kao nekad Mesić za SFRJ, kaže: ispunio sam svoj zadatak- BiH više nema? Da li je angažman Korija Levandovskog, Trampovog savjetnika i šefa predizborne kampanje, nagovještaj skidanja Dodika sa američke "crne liste"?

Jesu li rezultati glasanja u RS drugi uspjeh Rusije na Balkanu, za samo sedam dana?

Koliko se Islamska zajednica miješala u izborni proces i da li će Šefik Džaferović slušati Bakira Izetbegovića? Ko su bili predstavnici "inkluzivnog" patriotizma na posljednjim izborima i kakve su posljedice na društvo ostavile tri posljednje decenije?

Odgovore na ta i brojna druga, važna i zanimljiva pitanja, dobićete u "Živoj istini", večeras od 20 sati na Prvom i Satelitskom kanalu Javnog servisa.

Komentari: 2

Srecno

12. 10. 2018 - 12:35

za svakako jos bolji Javni servis.Veliki problem je sta o svemu misli cuvena pravnica koja za cetrdeset godina nije dobila jedan jedini spor za sopstvenu kucu.Nije mrdnula dalje od Sutomora i misli da je zavrseno pravo u Momisicima kraj svijeta.Sve to prica portalu koji iz dana u dan subverzivno radi protiv drzave.Nego i tome ce doci kraj.
stripovi & trikovi

12. 10. 2018 - 12:43

Svašta se piše i mlati a niko se ne obazire na Deytonski ustav koji ce natjerati i Dodika da se odrekne Rusa ili svoje omladine.Trenutno se svasta mmoze mjenjati na prostoru EX-Yu ali Deyton bez USA ili krvi nikako.
Novi komentar